Arkadaşlar bir oyunda HWID banım var. Şu an kullandığım PC'yi satıp başka PC alacağım ancak şu anki PC'mdeki 2 HDD ve 1 M.2 SSD'yi yeni PC'ye takacağım. Donanım banı devam eder mi? Etmemesi için öncesinde bir şey yapmam lazım mı?
Detaylar
Kim cevapladı?Arkadaşlar bir oyunda HWID banım var. Şu an kullandığım PC'yi satıp başka PC alacağım ancak şu anki PC'mdeki 2 HDD ve 1 M.2 SSD'yi yeni PC'ye takacağım. Donanım banı devam eder mi? Etmemesi için öncesinde bir şey yapmam lazım mı?
İstediğiniz kadar yeni bilgisayarda alsanız aynı hesaba giremezsiniz. Onun dışında HWID ban anakarta etki ediyor diye biliyorum, hangi oyundu?
Hesaba giremeyeceğimi biliyorum hocam o kadar da değil.İstediğiniz kadar yeni bilgisayarda alsanız aynı hesaba giremezsiniz. Onun dışında HWID ban anakarta etki ediyor diye biliyorum, hangi oyundu?
Forza Horizon 5 2050'ye kadar ban var.
Hesaba giremeyeceğimi biliyorum hocam o kadar da değil.
Anladım. Disklerinizden dolayı büyük ihtimalle tanır sizi fakat bunu bypass etmenin bazı yolları var her ne kadar tavsiye etmesemde araştırabilirsiniz.
Oha ne yaptin?Hesaba giremeyeceğimi biliyorum hocam o kadar da değil.
- Makaleler
- 5
Forza'da ban yiyecek ne yapmış olabilirsiniz ki hocam
Diğer arkadaşın dediği gibi bypass yöntemleri var. Ban genellikle anakarta atılıyor. Yani değişince farklı bir hesaptan oynayabilirsiniz.
Genellikle anakarta atılıyor HWID ban. Girebilirsiniz büyük ihtimalle.