XEfe.Bey Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Beğeniler 4.226 20 Haziran 2024 #11 atakan dedi: jilet aynı yerden 2 3 kıl çıkartıyor Genişletmek için tıkla... Bu bence kişiden kişiye değişiyor.
atakan dedi: jilet aynı yerden 2 3 kıl çıkartıyor Genişletmek için tıkla... Bu bence kişiden kişiye değişiyor.
Jack Tramiel Başarılı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 12 Beğeniler 15 20 Haziran 2024 #12 Kıllardan kurtulmaya yönelik olan hiçbir yöntem (jilet de dahil) kıl sayısını artırmaz. Hangisiyle rahat ediyorsanız onu kullanın.
Kıllardan kurtulmaya yönelik olan hiçbir yöntem (jilet de dahil) kıl sayısını artırmaz. Hangisiyle rahat ediyorsanız onu kullanın.
angarya_messi Yetkin Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 299 Çözümler 4 Beğeniler 133 20 Haziran 2024 #13 Jack Tramiel dedi: Kıllardan kurtulmaya yönelik olan hiçbir yöntem (jilet de dahil) kıl sayısını artırmaz. Hangisiyle rahat ediyorsanız onu kullanın. Genişletmek için tıkla... İnsanların böyle düşünme sebebi, normalde görünmeyen kılların kesildikten sonra daha belirgin olmasından ibaret.
Jack Tramiel dedi: Kıllardan kurtulmaya yönelik olan hiçbir yöntem (jilet de dahil) kıl sayısını artırmaz. Hangisiyle rahat ediyorsanız onu kullanın. Genişletmek için tıkla... İnsanların böyle düşünme sebebi, normalde görünmeyen kılların kesildikten sonra daha belirgin olmasından ibaret.
guneralp Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 535 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 451 Yer Ankara 20 Haziran 2024 #14 Elma ısıran dedi: Hiçbir yöntem kılı artırmaz. Kıl artması için kök sayısının artması gerekir ki bu da mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Kıl sayısını değil, kılın gücünü arttırır. Kıl daha gür ve kalın çıkar ki bu da istenmeyen bir şeydir.
Elma ısıran dedi: Hiçbir yöntem kılı artırmaz. Kıl artması için kök sayısının artması gerekir ki bu da mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Kıl sayısını değil, kılın gücünü arttırır. Kıl daha gür ve kalın çıkar ki bu da istenmeyen bir şeydir.
KS KS AhmetBurak Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 347 Beğeniler 181 20 Haziran 2024 #15 Jack Tramiel dedi: Kıllardan kurtulmaya yönelik olan hiçbir yöntem (jilet de dahil) kıl sayısını artırmaz. Hangisiyle rahat ediyorsanız onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ne zaman ayni haline geri döner? Biraz pişman gibiyim ya
Jack Tramiel dedi: Kıllardan kurtulmaya yönelik olan hiçbir yöntem (jilet de dahil) kıl sayısını artırmaz. Hangisiyle rahat ediyorsanız onu kullanın. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ne zaman ayni haline geri döner? Biraz pişman gibiyim ya
Elma ısıran Üstün Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 5.726 Çözümler 20 Beğeniler 4.563 Yer Cupertino 20 Haziran 2024 #16 guneralp dedi: Kıl sayısını değil, kılın gücünü arttırır. Kıl daha gür ve kalın çıkar ki bu da istenmeyen bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Öyle densin o zaman. O başka bir şey.
guneralp dedi: Kıl sayısını değil, kılın gücünü arttırır. Kıl daha gür ve kalın çıkar ki bu da istenmeyen bir şeydir. Genişletmek için tıkla... Öyle densin o zaman. O başka bir şey.
KS KS AhmetBurak Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 347 Beğeniler 181 20 Haziran 2024 #17 Tüy dökücü krem aradım markette bulamadım biraz önce makineyle kalan yerleride aldım zaten birkaç haftaya kalmaz uzar.
Tüy dökücü krem aradım markette bulamadım biraz önce makineyle kalan yerleride aldım zaten birkaç haftaya kalmaz uzar.