TVS Jupiter için Anlas Wintergrip mi yoksa Michelin Citygrip 2 mi tercih etmeliyim? Orijinal lastik bayağı vasat, birkaç kez düşme tehlikesi yaşadım; yağ gibi kayıyor motor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam tahmini maaliyeti kaç TL'ye olur bana sanayide falan taktırırsam? İşçilik fiyatlarını pek bilmiyorum da.
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında Kadıköy'de Hasanpaşa'da taktırdığımda benden tekerleğin fiyatı + 500 TL işçilik aldılar, 5-6 ay oluyor. Şu an değişmiş midir, bilmiyorum.Hocam tahmini maaliyeti kaç TL'ye olur bana sanayide falan taktırırsam? İşçilik fiyatlarını pek bilmiyorum da.
Sağ olun hocam.
Bir de sizce direkt lastiği kendim satın alıp sadece taktırmaya götürsem mi daha karlı olur yoksa direkt her şeyi lastikçiden mi alsam? Her şeyi lastikçiden alırsam, kazıklanır mıyım?
Bir de sizce direkt lastiği kendim satın alıp sadece taktırmaya götürsem mi daha karlı olur yoksa direkt her şeyi lastikçiden mi alsam? Her şeyi lastikçiden alırsam, kazıklanır mıyım?
İyi bir yere gitmezsen bir şey olmaz, zaten o lastiklerin fiyatları internette yazıyor gösterirsin çok üstünde bir fiyat verirlerse başka yere gidersin.Sağ olun hocam.
Benim tavsiyem eğer yaşadığın yerde Michelin ile anlaşmalı lastikçiler yoksa kendin götür ve taktır.
Hocam ben bir fiyat falan sorup yaptırayım en iyisi teşekkürler bu arada yardımcı olduğun için vaktini çaldım seninde.
İnstagramdan falan yazıyım lastikçilere 2 türlüde karşılaştırma yapayım
İnstagramdan falan yazıyım lastikçilere 2 türlüde karşılaştırma yapayım