Bütçe
17.000 TL
Hocam konuyu actigim gun takasladim, pişman degilim. Kartin garantisi 3 sene once baslamis, yani 5-6 senelik hor kullanilmis degil. Adamin dedigine gore mimarlik ofisinden satin almis.

Coilwhine vs. sorunu yok, 3 senelik bakimsiz (temiz ama ici acilmamis anlaminda) bir kart olmasina ragmen FurMark 1080P'de 68-70 dereceyi gecmedi 10-15dk boyunca, 20. dakikalarda 73 civarina cikti.

Sadece kasayi kesmek zorunda kaldim sigmadigi icin.

Belki indirimden 9070XT dusurursem degistiririm ileride, 7900GRE ile takas bulursamda olabilir ama suanlik oldukca memnumum ve 3-5 sene kullanirim muhtemelen.

RAM'i bir ihtimal 2-3 ayda satabilirdim ama GPU'yu olu fiyatina vermedigim surece satamazdim muhtemelen. 7.5'a Ankara'da bir ilan vardi 2025 Kasım veya Ekim'den beri satamamis adam.

Umarım sorunsuz kullanırsın ama yani RX 6900 XT de bayağı var arızası, teknoloji çözüm diye bir içerik üreticisi vardı elinden çok fazla ekran kartı geçmiş birisi ve RX 6000 seriside biraz revaçta açıkçası. Her ne kadar benim kart miningli hor kullanılmış olsa da yani ister istemez artık güvenemiyorsun.