Olması gereken. O kadar kara para aklandı, en son hala aklanıyordu. Milletin enayisi ben miyim vergi veriyorum? Şerefsizler bir de çıkıp pişkin pişkin 'hesabıma gelen binlerce dolardan haberim yoktu eheheheh' diye açıklama yapıyorlar. Sen kimsin? Twitch bunların topunu kalıcı olarak platformdan uzaklaştırmadığı sürece kesinlikle yasağın kalkmaması hatta daha da şiddetlenmesi taraftarıyım. Bu yayıncılar hangi platforma giderse oraya yaptırımlar uygulanmalı.
O zaman direkt tüm interneti yasaklamalısın.

Milli piyango? O da yasaklansın. Bu gidişle bir tek e-Devlet kullanacağız. Tek marka telefon olacak falan filan.

Kuzey Kore yolunda ilerliyoruz reis kuzey kore doğanlara Allah sabır versin diyordum da önümüzdeki yakın gelecekte Türkiye'de Kuzey Kore olacak gibi görünüyor.

Telefondan giriyorsanız çözüm basit.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240223-190304_Ayarlar.webp
    Screenshot_20240223-190304_Ayarlar.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 101
Kuzey Kore yolunda ilerliyoruz reis kuzey doğuda doğanlara Allah sabır versin diyordum da önümüzdeki yakın gelecekte Türkiye'de Kuzey Kore olacak gibi görünüyor.
Bu gidişle ülke parçalanır bile, tam Kore oluruz. Olmak isteyenler ama aşağıda kalanlar yukarı. Olmak istemeyenler ama olanlar kalacak.

Reis BTK hep beraber arayalım itiraz edelim böyle boş boş oturmaktansa herkes arasın iletsinler ilgili birimlerinize itirazlarımızi sesimizi çıkarmazsak bugün Twitch yarın forumu kapatmaya kadar gelir bu konu.

Bu gidişle ülke parçalanır bile, tam Kore oluruz. Olmak isteyenler ama aşağıda kalanlar yukarı. Olmak istemeyenler ama olanlar kalacak.

Güney Kore gibi medeniyete önem veren hangi tarafsa ben orada takılayım reis.

Reis BTK hep beraber arayalım itiraz edelim böyle boş boş oturmaktansa herkes arasın iletsinler ilgili birimlerinize itirazlarımızi sesimizi çıkarmazsak bugün Twitch yarın forumu kapatmaya kadar gelir bu konu.

Eğer yukarı(Kuzey) kısmındaysan işte o olmaz.

Hocam artık çok zor zaten susan bir halk var biz sesimizi çıkarsak ne değişir ki? Millet şimdiden bulmuş çözümünü susup oturuyorlar bak VPN ile girip hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor millet. Bu kafalar olduğu sürece zor. Steam için de aynısını diyen çok kişi vardı olmaz yapamazlar filan diye ama yaptılar bak millet çözümü Epic Games'de buldu. Gene hükümete bir şey diyen olmadı. PayPal kapattılar gene bir şey diyen olmadı. Fakat en büyük sorun VPN'leri de yasaklıyorlar bakalım o zaman millet bakalım en gibi çözüm bulacak.