Detaylar
Kim cevapladı?Tek çare 1 sene önce ülkenin %90'ının dalga geçtiği Ümit Özdağ ve Muharrem İnce.Kusur sizde değil kusur devlette. Dün öcalan çıkmalı diyen devlet şimdi terörü lanetliyoruz diyorlar. 5 paralık çok kaliteli(!) muhalefetimizde kürtlere devlet vadediyoruz diyor. Çok ironik.
Başka kimseden bir beklenti içinde değilim.
Ümit Özdağ'da bazen onlar gibi oluyor. Onun haricinde iyi.Tek çare 1 sene önce ülkenin %90'ının dalga geçtiği Ümit Özdağ ve Muharrem İnce.
Başka kimseden bir beklenti içinde değilim.
Dracula
Üstün
Kesin olan bir şey yokken kesin gibi yazmanız ironik.
Kesin olan bir şey yokken kesin gibi yazmanız ironik.
Aynen kesin bir şey yok. Tüm forum kafamızda kuruyoruz.
Dracula
Üstün
Aynen kesin bir şey yok. Tüm forum kafamızda kuruyoruz.
Öyle zaten, siz hala alışamadınız sanırım? 2022'de taksim patlamasında da, 6 şubat depreminde de bunlar olmuştu. Yavaşlatılması doğru bir şey değil ama başımızda ki hükümete bakarsak normal bir şey.
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığı "bant daraltma geldi" olarak değiştirince rahat edecekseniz rapor edelim, değiştirsinler.Eki Görüntüle 93079
Eki Görüntüle 93080
Eki Görüntüle 93081
Öyle zaten, siz hala alışamadınız sanırım? 2022'de taksim patlamasında da, 6 şubat depreminde de bunlar olmuştu. Yavaşlatılması doğru bir şey değil ama başımızda ki hükümete bakarsak normal bir şey.
Dracula
Üstün
Erişim engeli geldi yazılmış olmasını doğru bulmuyorum ben. Keyfiniz bilir ama.Başlığı "bant daraltma geldi" olarak değiştirince rahat edecekseniz rapor edelim, değiştirsinler.
Konu başlığı değişince Türkiye:Erişim engeli geldi yazılmış olmasını doğru bulmuyorum ben. Keyfiniz bilir ama.
Şu an daha mantıklısı var mı? Meclisteki tüm partiler anayasa değişikliği için birlik olacaklar maalesef. Hiçbirinden medet umulmaz.Ümit Özdağ'da bazen onlar gibi oluyor. Onun haricinde iyi.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Makine Çeviri Deponia The Complete Journey Türkçe Yama
- Calypso Çeviri