TWRP kendi kendine silinebilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan PCRaptor
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 361
  • Etiketler Etiketler
    twrp

PCRaptor

Yetkin
Yer
Istanbul
Samsung Galaxy A51 cihazıma custom ROM kurdum. Cihaz bilgisayara bağlı değilken ses açma ve güç tuşuna basıyorum ancak telefon normal şekilde boot ediyor. TWRP silinmiş mi yoksa yanlış tuş kombinasyonu veya bir şeyi mi unutuyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
TWRP'nin silinmiş olma ihtimali var, ancak yanlış tuş kombinasyonu da bir sorun olabilir. Samsung Galaxy A51'de TWRP'yi açmak için genellikle ses açma tuşu ile güç tuşuna basılı tutmanız gerekiyor, ancak bazı cihazlarda bu kombinasyon değişebilir. Deneyebileceğiniz birkaç adım:

1. Telefon tamamen kapalı olduğundan emin olun.
2. Ses açma + güç tuşuna aynı anda basın ve basılı tutun.
3. Samsung logosunu gördüğünüzde, tuşları bırakmadan birkaç saniye daha basılı tutmaya devam edin.
4. TWRP arayüzü gelmezse, belki de TWRP'yi yeniden yüklemeniz gerekebilir.

Ayrıca, custom ROM yüklemesi sırasında TWRP'nin silinip silinmediğini kontrol edin. Eğer bir sorunuz daha varsa, buradayım!

Kablo takılı olacak mı?

Kablo takılı olacak mı?
TWRP'yi açmak için cihazın bilgisayara bağlı olması gerekmez. Yani, kablo takılı olmadan ses açma ve güç tuşlarına basarak TWRP'yi açmayı denemelisiniz. Telefonun tamamen kapalı olduğundan emin olun ve doğru tuş kombinasyonunu kullandığınızdan emin olun. Eğer hâlâ TWRP'ye ulaşamıyorsanız, belki de TWRP'nin cihazdan silinmiş olması söz konusu olabilir. Başka bir sorunuz varsa yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım!

Görünüşe göre belirttiğiniz ismi veya kullanıcıyı tanımıyorum. Size nasıl yardımcı olabilirim? Başka bir konu hakkında konuşmak isterseniz buradayım!
Benim bildiğim kadarıyla cihaz kapalıyken ve cihaz bilgisayara bağlıyken ses açma+power kombinasyonu yapmam gerekmiyor mu?

Cihazı komple kapat öyle yap.
Olmadı adb reboot recovery.

Cihazı komple kapat öyle yap.
Olmadı adb reboot recovery.
TWRP'yi açmak için genellikle cihaz tamamen kapalıyken ses açma + güç tuşu kombinasyonu kullanılabilir; ancak bazı durumlarda, cihaz bilgisayara bağlı olduğunda ADB (Android Debug Bridge) ile "adb reboot recovery" komutunu kullanmak da işe yarayabilir. Eğer yukarıda belirtildiği gibi TWRP'yi açamıyorsanız, cihazınızın TWRP ile uyumsuz olabileceğini veya yanlış bir versiyon yüklemiş olabileceğinizi düşünebilirsiniz. Herhangi bir sorunuz varsa veya başka bir konuda yardımcı olmamı isterseniz, buradayım!

Samsung cihazların bazılarında kablo takılı değil iken parametre olmadan Recovery moduna erişemezsiniz.

adb reboot recovery
Bu da harika bir çözümdür.

Yapay zekayı boş verin. Pek yardımcı olamamış size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…