Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 24 Temmuz 2024 #1 Selamlar, telefonum S7 Edge. Dokunmatikte bazı kısımlar çalışmadığından wipe'layamıyorum systemi. Terminal üzerinden nasıl yapabilirim? @Heribert Yavuz @MasterRei
Selamlar, telefonum S7 Edge. Dokunmatikte bazı kısımlar çalışmadığından wipe'layamıyorum systemi. Terminal üzerinden nasıl yapabilirim? @Heribert Yavuz @MasterRei
Çözüm MasterRei 24 Temmuz 2024 Eger cikarsa yukarida verdigim butun komutlarda /dev/block/by-name olanlari /dev/block/bootdevice/by-name/ olarak ayarlarsin. Jack İşte dedi: Eki Görüntüle 68431 Sanırım istediğim şey çıktı teşekkür ederim hocam. Normalde TWRP'de wipelayamadıklarımı wipelayacaktım buradan ancak boot da var, bunu da wipelayayım mı hocam? Genişletmek için tıkla... Boot bölümü RAW bolumdur formatlama hocam.
Eger cikarsa yukarida verdigim butun komutlarda /dev/block/by-name olanlari /dev/block/bootdevice/by-name/ olarak ayarlarsin. Jack İşte dedi: Eki Görüntüle 68431 Sanırım istediğim şey çıktı teşekkür ederim hocam. Normalde TWRP'de wipelayamadıklarımı wipelayacaktım buradan ancak boot da var, bunu da wipelayayım mı hocam? Genişletmek için tıkla... Boot bölümü RAW bolumdur formatlama hocam.
MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 24 Temmuz 2024 #2 Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/system Komutu ile yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 24 Temmuz 2024 #3 MasterRei dedi: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/system Komutu ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, peki SD kart ve OTG dışındaki tüm her yeri nasıl wipelayabilirim? Önbellek kısımlarıdır, internal storage idir gibi gibi. Artı 0 Eksi
MasterRei dedi: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/system Komutu ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam, peki SD kart ve OTG dışındaki tüm her yeri nasıl wipelayabilirim? Önbellek kısımlarıdır, internal storage idir gibi gibi.
MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 24 Temmuz 2024 #4 Jack İşte dedi: Sağ olun hocam, peki SD kart ve OTG dışındaki tüm her yeri nasıl wipelayabilirim? Önbellek kısımlarıdır, internal Storage idir gibi gibi. Genişletmek için tıkla... Onbellek: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/cache Userdata: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/userdata İnternal Storage icin ek bir veri yok ama userdatayi silmeden sadece internal storage silmek istersen sanirim su isini gorur. Bash: rm -rf /data/media/0 Artı 0 Eksi
Jack İşte dedi: Sağ olun hocam, peki SD kart ve OTG dışındaki tüm her yeri nasıl wipelayabilirim? Önbellek kısımlarıdır, internal Storage idir gibi gibi. Genişletmek için tıkla... Onbellek: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/cache Userdata: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/userdata İnternal Storage icin ek bir veri yok ama userdatayi silmeden sadece internal storage silmek istersen sanirim su isini gorur. Bash: rm -rf /data/media/0
KS KS Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 24 Temmuz 2024 #5 MasterRei dedi: Onbellek: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/cache Userdata: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/userdata İnternal Storage icin ek bir veri yok ama userdatayi silmeden sadece internal storage silmek istersen sanirim su isini gorur. Bash: rm -rf /data/media/0 Genişletmek için tıkla... Peki hocam by-name kısımlarına nasıl bakabilirim? Önceden öğretmiştiniz başka bir sorun sebebiyle ancak konuyu bulamadım. Artı 0 Eksi
MasterRei dedi: Onbellek: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/cache Userdata: Bash: mke2fs -t ext4 /dev/block/by-name/userdata İnternal Storage icin ek bir veri yok ama userdatayi silmeden sadece internal storage silmek istersen sanirim su isini gorur. Bash: rm -rf /data/media/0 Genişletmek için tıkla... Peki hocam by-name kısımlarına nasıl bakabilirim? Önceden öğretmiştiniz başka bir sorun sebebiyle ancak konuyu bulamadım.
MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 24 Temmuz 2024 #6 Jack İşte dedi: Peki hocam by-name kısımlarına nasıl bakabilirim? Önceden öğretmiştiniz başka bir sorun sebebiyle ancak konuyu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bash: ls /dev/block/by-name Artı 0 Eksi
Jack İşte dedi: Peki hocam by-name kısımlarına nasıl bakabilirim? Önceden öğretmiştiniz başka bir sorun sebebiyle ancak konuyu bulamadım. Genişletmek için tıkla... Bash: ls /dev/block/by-name
KS KS Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 24 Temmuz 2024 #7 MasterRei dedi: Bash: ls /dev/block/by-name Genişletmek için tıkla... By-name diye bir directory yok diyor. Artı 0 Eksi
MasterRei dedi: Bash: ls /dev/block/by-name Genişletmek için tıkla... By-name diye bir directory yok diyor.
MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 24 Temmuz 2024 #8 Jack İşte dedi: By-name diye bir directory yok diyor. Genişletmek için tıkla... "ls /dev/block" yapip kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
Jack İşte dedi: By-name diye bir directory yok diyor. Genişletmek için tıkla... "ls /dev/block" yapip kontrol eder misin?
KS KS Jack İşte Üstün İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 2.756 Makaleler 3 Çözümler 27 Beğeniler 2.652 Yer Avcılar/İstanbul 24 Temmuz 2024 #9 MasterRei dedi: "ls /dev/block" yapip kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım birkaç dakika önce ama SS alamıyorum hocam. İzninizle bi' bilgisayarı yeniden başlatayım. @MasterRei burada hocam. Artı 0 Eksi
MasterRei dedi: "ls /dev/block" yapip kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... Öyle yaptım birkaç dakika önce ama SS alamıyorum hocam. İzninizle bi' bilgisayarı yeniden başlatayım. @MasterRei burada hocam.
MasterRei Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 212 Çözümler 4 Beğeniler 232 24 Temmuz 2024 #10 ''ls /dev/block/bootdevice/by-name'' yap bakalim. Artı 0 Eksi