Makaleler
17
Yer
Rockport City
Baziları kaliteli bir TWS kulaklığı 2 ayda bozarken kimisi en dandiğini bile 3 sene kullanabiliyor. Siz TWS'lerinizi kaç yıldır kullanıyorsunuz ve durumları nasıl?

Redmi Buds 4 Pro, 2 senedir bende ve hiçbir şekilde eskime belirtisi yok. Eskiden 4.5 - 5 saat falan çalıyordu şimdi 4- 4.5 saat çalıyordur pil olarak da gözle görülür bir zayıflaması yok. Sadece geçen bass sesleri kayboldu bozuldu sandım ama resetleyince düzeldi, bir an korkuttu.

Önceki kullandığım AirPods Pro 6 ay falan gitmişti (uyurken takıyordum her gün %0'a kadar deşarj oluyorlardı), ondan sonra aldığım aynısını da yaklaşık 2 senedir kullanıyorum onda da hiçbir eskime belirtisi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi almıştım ilk TWS kulaklığımdı 2 yıl kullandım. Sonra ses gelmemeye başlayınca atmıştım. Sonraki TWS kulaklığım ise Sony Linkbuds S oldu. 2,5 yıl kullandım. Bağlantı sorunları yüzüne attım. Şimdi de AirPods 4 ANC almış kız arkadaşım. Bakalım ne kadar gidecek.
(Aralarda alıp denediklerim, kısa süreli kullanıp sattıklarımı hiç saymıyorum.)

Sony WF-C500'u tam 3 sene once almistim. Masallah hala ayni sarj suresiyle gidiyor. Bataryasina bir sey oldugu zaman da Varta'nin yine ayni bataryalarini alip degistirme imkani tanimis Sony; AirPods ile ayni bataryayi kullandigi icin de parca sorunu yasayacagimi zannetmiyorum.

Xiaomi almıştım ilk TWS kulaklığımdı 2 yıl kullandım. Sonra ses gelmemeye başlayınca atmıştım. Sonraki TWS kulaklığım ise Sony Linkbuds S oldu. 2,5 yıl kullandım. Bağlantı sorunları yüzüne attım. Şimdi de AirPods 4 ANC almış kız arkadaşım. Bakalım ne kadar gidecek.
(Aralarda alıp denediklerim, kısa süreli kullanıp sattıklarımı hiç saymıyorum.)
Eğer kaliteli donanıma sahip değilse 1 yılı bile bulmaları zor oluyor kaliteliler anca 1-2 yılı geçebiliyor :D

Sony WF-C500'u tam 3 sene once almistim. Masallah hala ayni sarj suresiyle gidiyor. Bataryasina bir sey oldugu zaman da Varta'nin yine ayni bataryalarini alip degistirme imkani tanimis Sony; AirPods ile ayni bataryayi kullandigi icin de parca sorunu yasayacagimi zannetmiyorum.
Samsung Buds FE'de de Varta var değiştirilebiliyor ama o pili internette satanını bulamadım, ki 2 senelik kulaklığın pili hiç zayıflamadı. Varta iyi yapıyor.

Elimde dört yıldır çalışan bir Hammerhead True Wireless (2019 versiyonu) var.
Bir de iki yıldır sorunsuz giden BOSE QuietComfort Earbuds var. Muhtemelen 3-4 sene daha bozulmaz.

Haylou T15' im 4 yıllık. Haftanın 5 günü kullanmışımdır bu süreçte. Şarjı hala en az 4 saat gidiyor. Aldığım zaman herhalde 5-6 saat götürüyordu.
Yalnız artık kulaklık kabının içindeki şarj yerleri hafif paslandı. Bazen tam oturmuyor Bluetooth açık kalıyor.

QCY T13 kullanıyorum 3 yıldır yüzlerce kez düşmesine rağmen sapasağlam ve şarjı da çok iyi gidiyor.
QCY sağlamlık olarak aşırı iyi, pili de ölmüyor değişik bir şekilde arkadaşımda 4-5 senelik QCY kulaklık var şarjı hala sıfır gibi adamların pili yaşlanmıyor bile ya :D

Elimde dört yıldır çalışan bir Hammerhead True Wireless (2019 versiyonu) var.
Bir de iki yıldır sorunsuz giden BOSE QuietComfort Earbuds var. Muhtemelen 3-4 sene daha bozulmaz.
BOSE kalitelidir, daha gideri var hocam.

Yalnız artık kulaklık kabının içindeki şarj yerleri hafif paslandı. Bazen tam oturmuyor Bluetooth açık kalıyor.
Olur o kadar 4 senelik bir de uygun fyatlı.

Haylou T15’i 1 sene civarı kullandım ve çok fazla bağlantı sorunu + sol tarafının yoldaki su çukuruna düşmesi sonucu bıraktım. Razer Hammerhead TWS geçtim, onu 3 sene kullandım fakat 2 senesi sol tarafı bozuk bir şekildeydi. Ondan sonra Anker R50i geçtim, 1 senenin ardından onun da sol tarafını yağmurlu havada yokuş aşağı düşürüp parçalamak suretiyle eşsiz bıraktım. Sağ tarafı da gym soyunma odasında düşmesi ve arkadaşımın tekme atması sonucu kırıldı. En son delirdim ve çakma AirPods geçtim, 2 aydır taş gibi çalışıyor. Bu sefer sol tarafını düşürüp kırmayacağım.

Haylou T15’i 1 sene civarı kullandım ve çok fazla bağlantı sorunu + sol tarafının yoldaki su çukuruna düşmesi sonucu bıraktım. Razer Hammerhead TWS geçtim, onu 3 sene kullandım fakat 2 senesi sol tarafı bozuk bir şekildeydi. Ondan sonra Anker R50i geçtim, 1 senenin ardından onun da sol tarafını yağmurlu havada yokuş aşağı düşürüp parçalamak suretiyle eşsiz bıraktım. Sağ tarafı da gym soyunma odasında düşmesi ve arkadaşımın tekme atması sonucu kırıldı. En son delirdim ve çakma AirPods geçtim, 2 aydır taş gibi çalışıyor. Bu sefer sol tarafını düşürüp kırmayacağım.
Çakma AirPods'lar ucuza bulunursa kırılsa bile üzmüyor adamı hocam :D Bir de çakma AirPods'lar çok iyi bass veriyor.