Ben böyle bir performans beklemiyordum bu kulaklıktan.:D
Arkadaşın babası bakkal, markette çakma AirPods satıyormuş o da kapmış gelmiş bir tane, denedik sesi mükemmel veriyor. Arkasında ''Designed by Apple in California Assembled in China'' ibaresi bile vardı tıpatıp geçirmiş adamlar.

4 senedir QCY T13 ve Haylou T15 kullanıyorum, iki kulaklıkta da bazen şarjdan çıkarınca en fazla %80 şarj olduklarını görüyorum, şarj kutularında herhangi bir eskime yok, neden böyle bir şey olduğunu çözemedim. Onun dışında ses performanslarında herhangi bir düşüş olmadı.

4 senedir QCY T13 ve Haylou T15 kullanıyorum, iki kulaklıkta da bazen şarjdan çıkarınca en fazla %80 şarj olduklarını görüyorum, şarj kutularında herhangi bir eskime yok, neden böyle bir şey olduğunu çözemedim.
Pil kapasite kaybetmiş ya max 80'e kadar şarj oluyorlar ya da tam şarjdan sonra %20'lik kısmı enerjisini kaybediyor.

İlk TWS'imi 4 yıl kullandım, OG R170 Galaxy Buds'tı. Sonrasında da 1 yıl daha kullanıldı da sonra toz tıkanması vs. oldu. Şu an taksan hala çalışır, bir kulağının sesi kısık ama sanırım. Zaman algımı kaybetmediysem de 1.5-2 yıl oldu şu anki, Galaxy Buds2 Pro. Pil ömürleri kısmında da sorun yaşamadım ikisinde de, Buds son senesinde bir kulağını daha hızlı tüketmeye başlamıştı ama o bile 4-5 saatte falan bitiyordu. Haricinde evde birer tane de Buds FE ve Buds Core var, sorunsuz gidiyorlar aynı şekil.

Sony WH-CH 520 kullanıyorum. Kulak üstü olsa da önceki kullandığım Razer Hammerhead TWS X'e göre çok daha iyi. Şarj süresi de tek bir %100 ile 1 hafta gidiyor. Günlük 2-3 saat kullanıyorum. Yakında WH-1000XM4'e geçeceğim.

Sony WH-CH 520 kullanıyorum. Kulak üstü olsa da önceki kullandığım Razer Hammerhead TWS X'e göre çok daha iyi. Şarj süresi de tek bir %100 ile 1 hafta gidiyor. Günlük 2-3 saat kullanıyorum. Yakında WH-1000XM4'e geçeceğim.
Aynısına sahibim, gayet güzel sporda iyi gidiyor.