TWS kablosuz kulaklıklarınızın ömrü ne kadar?

Ben böyle bir performans beklemiyordum bu kulaklıktan.
Arkadaşın babası bakkal, markette çakma AirPods satıyormuş o da kapmış gelmiş bir tane, denedik sesi mükemmel veriyor. Arkasında ''Designed by Apple in California Assembled in China'' ibaresi bile vardı tıpatıp geçirmiş adamlar.

4 senedir QCY T13 ve Haylou T15 kullanıyorum, iki kulaklıkta da bazen şarjdan çıkarınca en fazla %80 şarj olduklarını görüyorum, şarj kutularında herhangi bir eskime yok, neden böyle bir şey olduğunu çözemedim. Onun dışında ses performanslarında herhangi bir düşüş olmadı.

Pil kapasite kaybetmiş ya max 80'e kadar şarj oluyorlar ya da tam şarjdan sonra %20'lik kısmı enerjisini kaybediyor.

İlk TWS'imi 4 yıl kullandım, OG R170 Galaxy Buds'tı. Sonrasında da 1 yıl daha kullanıldı da sonra toz tıkanması vs. oldu. Şu an taksan hala çalışır, bir kulağının sesi kısık ama sanırım. Zaman algımı kaybetmediysem de 1.5-2 yıl oldu şu anki, Galaxy Buds2 Pro. Pil ömürleri kısmında da sorun yaşamadım ikisinde de, Buds son senesinde bir kulağını daha hızlı tüketmeye başlamıştı ama o bile 4-5 saatte falan bitiyordu. Haricinde evde birer tane de Buds FE ve Buds Core var, sorunsuz gidiyorlar aynı şekil.

Sony WH-CH 520 kullanıyorum. Kulak üstü olsa da önceki kullandığım Razer Hammerhead TWS X'e göre çok daha iyi. Şarj süresi de tek bir %100 ile 1 hafta gidiyor. Günlük 2-3 saat kullanıyorum. Yakında WH-1000XM4'e geçeceğim.

Aynısına sahibim, gayet güzel sporda iyi gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…