RealtimeHorizon

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü, İstanbul
Arkadaşlar Selam,

Apple MacBook Pro M1 Pro işlemcili 14" laptop ve Samsung Galaxy S22 telefonu kullanıyorum. Galaxy S24 serisi çıkınca S24 Plus modeline geçiş yapacağım. Hem Apple hem de Samsung'da tüm özelliklerini aktif kullanabileceğim bir True-Wireless kulaklık arıyorum. Şu an Beats Studio Buds+ modeli var kafamda fakat sizin de önerileriniz olursa mutlaka dikkate almak isterim. Daha çok bilindik marka tercih etmek istiyorum. QCY vb. gibi markalar istemiyorum. Alternatif Sony, Marshall, JBL vb. gibi markalar olabilir.

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Galaxy Buds2'ye bulaşmamanı öneririm. Bu kadar övülüp de bu kadar dandik bir ürünü Buds2'de gördüm.
Genel olarak kullanıcılar böyle ikiye bölünüyor. Bir taraf çok överken, bir taraf çok yeriyor. Açıkçası bu yüzden aklımda Beats var. Hem Apple hem de Android ile tam uyumlu çalışmasından ötürü. Fakat tabi farklı tercihlere de açığım. Kalite konusunda üzmeyen bir model olmalı. Airpods alsam bilgisayarda tam kullanırımda, telefonda ANC falan çalışmayacak. Tüm özelliklerini aktif kullanabileceğim derken bunu kasdediyorum.

@RealtimeHorizon Ben bu yıl iki adet TWS kulaklık aldım: Huawei Freebuds Pro 3 ve Huawei Freebuds SE 2 modelleri. İkisinden de çok memnunum. Birisi silikonlu, birisi silikonsuz. Huawei ürünlerini gerçekten başarılı buluyorum. SE 2 modelinde kızılötesi sensör yok fakat her şeyi ayarlayabildiğiniz uygulaması var tabii. Freebuds Pro 3'te ANC 3.0, Pure Sound 2.0 gibi birçok özellik var. Bütçeniz varsa alabilirsiniz.

Daha ekonomik bir model istiyorsanız Freebuds 5i düşünülebilir.

Galaxy Buds2'ye bulaşmamanı öneririm. Bu kadar övülüp de bu kadar dandik bir ürünü Buds2'de gördüm.
Herkesin kulaklik zevki farklidir. Neye gore dandik dediginizi de aciklamaniz gerekmekte. Sizin kulak tininiza uymuyor olmasi, Buds2'yi dandik yapmaz. Bass arayan birisinin Buds2 almasi kotu bir secimdir.