6 6429 Çalışkan Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 28 3 Haziran 2024 #1 Arkadaşlar merhaba, klavye ve mouse girişlerim Type-C fakat bilgisayarımda bir tane port bulunuyor. Type-C portunu dönüştürücü kullanarak ikiliye çevirsem mouse ve klavyemde gecikme yaşar mıyım?
Arkadaşlar merhaba, klavye ve mouse girişlerim Type-C fakat bilgisayarımda bir tane port bulunuyor. Type-C portunu dönüştürücü kullanarak ikiliye çevirsem mouse ve klavyemde gecikme yaşar mıyım?
A aes 3 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 620 Çözümler 5 Beğeniler 446 3 Haziran 2024 #2 Raspberry Pi 5'in tek USB 3 portuna USB HUB taktım. HUB'a fare, klavye, SSD ve ses kartı takılı. Düzgün çalışıyorlar. Yani kullanabilirsin.
Raspberry Pi 5'in tek USB 3 portuna USB HUB taktım. HUB'a fare, klavye, SSD ve ses kartı takılı. Düzgün çalışıyorlar. Yani kullanabilirsin.
Emrecngz 1 Üstün Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 1.029 Çözümler 6 Beğeniler 806 Yer Mersin 3 Haziran 2024 #3 Etkisi oyunlarda hissedilebilir, kullandığınız çoklayıcı ile de alakalı bir durum.
A aes 3 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 620 Çözümler 5 Beğeniler 446 3 Haziran 2024 #4 Ah, arkadaş oyunlarda falan çok küçük geçikmelerden bahsediyor galiba. Benim mesajı dikkate alma o zaman çünkü oyun oynamıyorum.
Ah, arkadaş oyunlarda falan çok küçük geçikmelerden bahsediyor galiba. Benim mesajı dikkate alma o zaman çünkü oyun oynamıyorum.
KS KS 6 6429 Çalışkan Katılım 29 Nisan 2024 Mesajlar 38 Beğeniler 28 3 Haziran 2024 #5 aes dedi: Ah, arkadaş oyunlarda falan çok küçük geçikmelerden bahsediyor galiba. Benim mesajı dikkate alma o zaman çünkü oyun oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyunlarda gecikme yaşamak istemiyorum, o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim yorumunuz için. Emrecngz dedi: Etkisi oyunlarda hissedilebilir, kullandığınız çoklayıcı ile de alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... İyi bir marka dönüştürücü alıp kullanmayı düşünüyorum ama yine de gecikme olup olmayacağından emin değilim maalesef, teşekkür ederim.
aes dedi: Ah, arkadaş oyunlarda falan çok küçük geçikmelerden bahsediyor galiba. Benim mesajı dikkate alma o zaman çünkü oyun oynamıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyunlarda gecikme yaşamak istemiyorum, o yüzden sormuştum. Teşekkür ederim yorumunuz için. Emrecngz dedi: Etkisi oyunlarda hissedilebilir, kullandığınız çoklayıcı ile de alakalı bir durum. Genişletmek için tıkla... İyi bir marka dönüştürücü alıp kullanmayı düşünüyorum ama yine de gecikme olup olmayacağından emin değilim maalesef, teşekkür ederim.