Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Merhaba,

Bir mini PC sahibiyim. Harici olarak bilgisayarıma 4060 Ti taktım ve bilgisayarıma Type-C portundan bağlayarak güç alıyorum fakat herhangi bir elektrik kesintisinde veyahut da bilgisayarımı prizden çektiğimde ekran kartı ile bilgisayarın bağlantısı kesiliyor. Bilgisayarım kapalı fakat prize takılı iken Type-C üzerinden güç vermeye devam etmesini istiyorum. Bu ayarın "BIOS" üzerinden yapıldığını biliyorum fakat ayarın yerini tam olarak bulamadım.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Not: BIOS ekranım ektedir. Mini bilgisayarımda kullanılan BIOS'u paylaşmanın yardım alırken işleri kolaylaştıracağını düşündüm.

WhatsApp Görsel 2024-09-28 saat 00.33.33_c00d6e03.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
ErP ready veya bazı BIOS'larda "USB POWER ON" olabilir.

Yukarıdaki ayarlar, her USB portundan değil, çoğu PC'de sadece belli bir USB portundan PC kapalı iken güç alınabilmesini sağlar. O USB portunda da buna ilişkin bir simge bulunur.

İyi geceler..
ErP ready veya bazı BIOS'larda "USB POWER ON" olabilir.

Yukarıdaki ayarlar, her USB portundan değil, çoğu PC'de sadece belli bir USB portundan PC kapalı iken güç alınabilmesini sağlar. O USB portunda da buna ilişkin bir simge bulunur.

İyi geceler..

Çözüm