Sana tavsiyem her hafta her dersten bir konu bitirmen. Ben de o şekilde ilerliyorum verimli geçiyor şu an.

Eğer video izleyerek öğreniyorsan her şeyi yazma, arkadaşım var TYT bio çalışıyor adam suyun özelliklerini deftere yazıyor tek tek. TYT feni çalış netin artsın. Hem moral olur kendine. Benim de sosyal eksik ben de haftaya ona ağırlık vereceğim biraz. Kitap okumanı da tavsiye ederim. Düzenli okuduğum zamanlar Türkçeyi 35-40 dakikada bitiriyordum şu an 1 aydan fazladır kitap okumuyorum en son 55 küsur dakikada bitirdim Türkçeyi. Bana derlerdi kitap oku diye dalga geçerdim ama gerçekten doğruymuş. Metni tek seferde okuyup anlıyorsun. Üstüne bir de hızlı okuyorsun 2-3 kat avantajın oluyor.

Daha bir fırın daha ekmek yemen lazım. Ben senin yerinde olsam TYT temellerini attıktan sonra AYT mat abanırdım çünkü EA'de en fark atılan yer AYT mat hiç edebiyat çözmeden 30K sayısalıma 60K EA gelmişti.

4 - 5 aydır matematik kasmanıza rağmen TYT'de dahi 15.75 net geliyorsa biraz yanlış çalışıyor olabilirsiniz.
Neden? Yanlış çalıştığımı düşünmüyorum temelden başlayıp tüm konuları bitirdim sadece problemlerde biraz sıkıntı yaşıyorum. Hedefim her ikisinde de 30'u geçmek.

Arkadaş zaten mezuna bırakmıştı hatırladığım kadarıyla. Bu netler mezuna bıraktığı halde olan netler sanırım. Hedefi çok yüksek değilse hala şansı var bence.
Maalesef mezuna bırakmak gibi bir düşüncen yoksa şuan için bunlar fazlasıyla az. Hepsine yüklenmen lazım.
Ayrıca şunu da belirteyim 2. mezunum yani bu yıl ne gelirse gelsin gideceğim.

Son düzenleme:
Neden? Yanlış çalıştığımı düşünmüyorum temelden başlayıp tüm konuları bitirdim sadece problemlerde biraz sıkıntı yaşıyorum. Hedefim her ikisinde de 30'u geçmek.

Ayrıca şunu da belirteyim 2. mezunum yani bu yıl ne gelirse gelsin gideceğim.
Çalışma sürenizi arttıırın o zaman. Zaman daralıyor son kez gireceğim demişsiniz dişinizi sıkın biraz. Yapabiliyorsanız 9 saat 10 saat çalışın ama çalışın. 6 saatin altına kesinlikle düşmeyin size tavsiyem 1 gün bile önemli şu an. Verimli çalışmak elbette önemli fakat 2 saat verimli çalışarak maalesef bir yerlere gelemiyoruz. 2. mezununuz olmasına rağmen yani yıllardır bu konuları görmenize rağmen bu seviyede ki biri için düşük netlerin olması gerçekten şaşırtıcı. Tahminimce bu zamana kadar hiç çalışmadınız. Herneyse dediğim gibi size en güzide tavsiyem çalışma sürenizi arttırmak olacaktır.

Evet öyle. Fakat derece yapmak istiyorum hedefim epey yüksek.

Kanka derece bu netlerle bayağı zor haberin olsun, bir de artık şu sınava at yarışı muamelesi göstermekten vazgeçin. Ulan kim arasa kaç net yapıyorsun diye soruyor. Ben artık net sormak için arayan arkadaş, akraba hepsiyle iletişimimi kopardım.

Tahminimce bu zamana kadar hiç çalışmadınız. Herneyse dediğim gibi size en güzide tavsiyem çalışma sürenizi arttırmak olacaktır.
Aynen öyle hocam hayatımda ilk defa ders çalışıyorum. Toplama çıkarmadan başladım zaten. Yalnız çalışma saatim hiçbir zaman 7'nin altına düşmedi bugüne kadar fakat yetersiz geldi gibi. Yani artık 10 saatlere çıkacağım.