TYT çalışmaya nasıl başlanmalıdır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 141
  • Etiketler Etiketler
    tyt
Makaleler
1
Yer
İzmir
Dostlar selam,

Uzun suredir ders calismayan biri olarak sinav senem geldigi icin ders calisacagim. Amacim TYT'de basari elde etmek. Meslek lisesine gidiyorum bilisim alaninda. 9'u 77 küsür ile, 10'u 75 ile, 11. sinifi 88 ile bitirdim. Bu senede sinavlarim iyi gidiyor su anlik. TYT icin nasil calismaya baslayacagimi bilmiyorum. Ayrica ekstradan AYT'ye girmeli miyim sansimi denemek icin? YDT girecegim ayrica, Ingilizce bilgime guveniyorum. Lutfen abilerim/ablalarim, desteginize ihtiyacim var.

Teşekkürler hocam cok sağ olun. Bana önerebileceğiniz kitaplar var midir? Ayrica lisans bölümü derken neyi kastettiniz? Planim gunde 30 dakika 30 dakika baslayip giderek arttirmak. Bir de internette cok kaynak var nasıl ve hangi videolari izlemeliyim?

Teşekkürler hocam. Şu an okuduğum bölümden devam etmek isterim 2 senelik ya da 4 senelik. Elimde mevcut bir kitap yok. Kitap önerileriniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…