Son iki girdiğim deneme sınavını baz alarak konuşacağım. İnanılmaz bir düşüş yaşadım. Mikro orijinal 80 civarı bir net yaptım. Daha sonra şehrimdeki valiliğin yaptığı deneme sınavına girdim ve 58 geldi. 80'den 58'e indim. Denemelere başladığımdan beri yaptığım bütün denemelerde 60 üzerindeydim. Genelde 65-70 arasıydı.

Son 2-3 haftadır denemeye girmiyordum. Bu süreçte bayağı bir şey bitirdim. O 2-3 haftada sosyal, fen ve Türkçe alanında ciddi net artışı sağladım. Dil bilgisini bitirdim. Denemeye girdiğimde 80 civarı bir şey yaptım (o deneme mikro orijinal idi).

Bir hafta sonra valiliğin yaptığı denemeye girdiğimde ise 58'e düşmüştüm. Şu an elimde kitapçık da yok çünkü kitapçığımı kaybettim. Bu yüzden kontrol edemiyorum.

@Testo Unit, @Atahan, @SF26, @Syntax batırdım.

Hocam benim arkadaşımda mikro orijinal denemesine girdi onun temeli hiç yok o bile 58 net yaptı mikro orijinal genel anlamda kolay yapıyor diye yorumladım ben.

Hocam ortalamanın 10-15 net altına düşmek normaldir, TYT'de o gün hiç gününde değilsen cidden yapamayabiliyorsun. Yeter ki bu düşüşler hep olmasın. Onun dışında ne yapıp edip şu dönemler haftada 1 atmaya çalış, 2-3 hafta çok uzun bir ara olmuş.