Detaylar
Kim cevapladı?Altuğ Güneş. Babayla zor yarışırlar.
İsveç Cadısı
Uzman
Adamın yumurtalıklarına beton yetmez.
Loutermilch
Başarılı
Biyoloji için Dr. Biyoloji’den uzak dur derim. Yeni başlamak isteyenler için asla uygun değil ve anlamsız derecede derin giriyor konulara. TYT için ihtiyacın olandan çok daha fazlasını anlatıyor. Dr. Biyoloji’yi yarım bırakıp Dilek Hoca’nın biyoloji anlatımına başladım, daha iyi gibi.
Yahya Nuroğlu
Uzman
Fizik: Özcan Aykın, Altuğ Güneş.
Kimya: Sinan İhtiyaroğlu veya Görkem Şahin.
Biyoloji: Dr. Biyoloji ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çok detaylı anlatıyor. Fundamentals Biyoloji de iyiydi ama net bir şey demeyeyim. Ben hep Dr. Biyolojiden dinlerdim.
Biyoloji: Dr. Biyoloji ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi çok detaylı anlatıyor. Fundamentals Biyoloji de iyiydi ama net bir şey demeyeyim. Ben hep Dr. Biyolojiden dinlerdim.
Fizik: Özcan aykın.
Kimya: Ferrum veya kimya adası.
Biyoloji: Biosem.
İsveç Cadısı
Uzman
O hocadan ilk konuyu izlemiştim soru bankasına geçince kalem oynatamamıştım nesini bu kadar seviyorlar anlamıyorum.Biyoloji için Dr. Biyoloji’den uzak dur derim. Yeni başlamak isteyenler için asla uygun değil ve anlamsız derecede derin giriyor konulara. TYT için ihtiyacın olandan çok daha fazlasını anlatıyor. Dr. Biyoloji’yi yarım bırakıp Dilek Hoca’nın biyoloji anlatımına başladım, daha iyi gibi.
Loutermilch
Başarılı
Vallahi hocam ben de şoka uğramıştım. 4-5 gün devam ettim en son bıktım yeter dedim bıraktım.O hocadan ilk konuyu izlemiştim soru bankasına geçince kalem oynatamamıştım nesini bu kadar seviyorlar anlamıyorum.
FahoRet
Uzman
Hocam dr biyoloji gibi bir durum yaşamak istemiyorum hangisi tam temelden alıyor fizik için.Fizik: Özcan aykın.
O hocadan ilk konuyu izlemiştim soru bankasına geçince kalem oynatamamıştım nesini bu kadar seviyorlar anlamıyorum.
Hocam sinan ihtiyaroğlu çok ölü anlatıyor görkem şahinde uzun ferrum mu kimya adası mıFizik: Özcan Aykın, Altuğ Güneş.
Son düzenleme: