Cheriel
Uzman
Kimya Ferrum'dan izliyorum ve orbital'dan çözüyorum. Soru bankası zorlamıyor, bazen anlatamadığı şeyler çıkıyor soru bankasında. Kimyada zorlanmıyorum. Biyoloji Betül biyolojiden izliyorum, biyotikten çözüyorum ama biyotikte çok yanlışım çıkıyor. Anlatmadığı şeyler çıkıyor ya da kitap bana göre zor, bilemiyorum; o yüzden daha basit bir kaynak varsa ondan başlamak istiyorum. Fizik Fiziğe daha başlamadım ama Özcan Aykın'dan izlemeyi düşünüyorum. Kaynak olarak ne çözebilirim çünkü fiziğim inanılmaz kötü. 10. sınıftaki fizik hocası ders işlemiyordu, tahtaya 2 soru yazıp çözüyordu, dersi kaynatıyordu.
Not: Bu arada yazın başlayacağım, şu an staja gittiğim için sadece Türkçe matematik çalışabiliyorum. Kimyaya ve biyolojiye 15 tatilde başlamıştım ama staj yüzünden yarıda kaldılar. Biyolojiyi unuttum, kimya kısmen aklımda kaldı.
Not: Bu arada yazın başlayacağım, şu an staja gittiğim için sadece Türkçe matematik çalışabiliyorum. Kimyaya ve biyolojiye 15 tatilde başlamıştım ama staj yüzünden yarıda kaldılar. Biyolojiyi unuttum, kimya kısmen aklımda kaldı.
Son düzenleyen: Moderatör: