Detaylar
Kim cevapladı?Ömer_Yeter
Yetkin
Bilgi Sarmal'ı güzeldir. Onun dışında genel olarak güzel bir prgorama benziyor. Tyyt matematikte özellikle Şenol hoca öneririm.
Bıyıklı matematik de olabilir. Rüştü hoca bir numaradır Türkçede.
Shadoww
Becerikli
Bilgi Sarmal'ı güzeldir. Onun dışında genel olarak güzel bir prgorama benziyor. Tyyt matematikte özellikle şenol hoca öneririm.
Dil bilgisinde Emre Taşkan paragrafta Deniz Hocayı yazdım yine de iş görür gibi duruyor.
SF26
Üstün
Geometri iyi, Matematik için @Testo Unit ve benim rehberlere bak. Yeni kaynaklara aşina değilim pek.Arkadaşlar sadece TYT için program hazırlayabildim. Sizce bu hazırladığım program iş görür mü? Test kitaplarını satın alacağım için size sormak istedim.
Dil bilgisi iyi, paragrafta gereksik kaynak eklemişsin. Paraf/Apotemi/Hız ve Renk yeter hayli hayli. Denemeler için de paragraf rehberime bakarsın.
TYT Sosyal için gereksiz çalışma eklemişsin bence, denemeleri çözüp eksik konuların kavramlarına bakıp geç.
Kimya için Orbital kullan 3*5 yerine. Miray'a gerek yok.
Fizik için BS tek başına yetiyor.
Biyoloji için 3D aşırı kasıntı. Biyotik veya Palme yeter tek kaynak olarak.
Shadoww
Becerikli
Evet birkaç branşda fazla kaynak eklemişim. Hocam sizin rehberlerinize nasıl bakabilirim?Geometri iyi, Matematik için @Testo Unit ve benim rehberlere bak. Yeni kaynaklara aşina değilim pek.
Dil bilgisi iyi, paragrafta gereksik kaynak eklemişsin. Paraf/Apotemi/Hız ve Renk yeter hayli hayli. Denemeler için de paragraf rehberime bakarsın.
TYT Sosyal için gereksiz çalışma eklemişsin bence, denemeleri çözüp eksik konuların kavramlarına bakıp geç.
Kimya için Orbital kullan 3*5 yerine. Miray'a gerek yok.
Fizik için BS tek başına yetiyor.
Biyoloji için 3D aşırı kasıntı. Biyotik veya Palme yeter tek kaynak olarak.
Son düzenleyen: Moderatör:
SF26
Üstün
https://techolay.net/sosyal/bolum/osym-sinavlari.237/?prefix_id=2 Tüm rehberler burada mevcut.Evet birkaç branşda fazla kaynak eklemişim. Hocam sizin rehberlerinize nasıl bakabilirim?