@Testo Unit, teşekkür ederim hocam, temel atma kamplarına nereden ulaşabilirim? Kanalları incelerim ama çalma listesi varsa daha iyi olurdu. Müsait olduğunuzda atabilirsiniz hocam önemli değil. 🙏

@Testo Unit hocam Matematik ya da diğer dersler için müsaitseniz linki var mı? Fen'e çok gerek yok aslında sayısalcı değilim ama bunlar TYT konusu. AYT için sözel istiyorum ama matematik yapabilirsem eşit ağırlıktan da girebilirim. Çok zor geliyor gerçekten, kesirli sayılar yerine 1 sayfa paragraf okumayı tercih ederim.

Oynatma listeniz varsa çok iyi olur bende bulabilirim ama liste halinde yok hocam, tek tek videolarını ve kanallarını gördüm.

Son düzenleme:
@Testo Unit, teşekkür ederim hocam, temel atma kamplarına nereden ulaşabilirim? Kanalları incelerim ama çalma listesi varsa daha iyi olurdu. Müsait olduğunuzda atabilirsiniz hocam önemli değil. 🙏

@Testo Unit hocam matematik ya da diğer dersler için müsaitseniz linki var mı? Fen'e çok gerek yok aslında sayısalcı değilim ama bunlar TYT konusu. AYT için sözel istiyorum ama matematik yapabilirsem eşit ağırlıktan da girebilirim. Çok zor geliyor gerçekten, kesirli sayılar yerine 1 sayfa paragraf okumayı tercih ederim.

Oynatma listeniz varsa çok iyi olur bende bulabilirim ama liste halinde yok hocam, tek tek videolarını ve kanallarını gördüm.

TYT matematik:

AYT matematik:

YKS geometri:

TYT biyoloji:

TYT fizik:

TYT kimya:

Bu arada oynatma listesi linki bıraktım ancak ilk videoya atmış kanala girip listeyi kaydedebilirsin.

Fen'e çok gerek yok aslında sayısalcı değilim ama bunlar TYT.

Gerek var. TYT fen kolaydır 20 neti çöpe atmayalım.

Gerek var. TYT fen kolaydır 20 neti çöpe atmayalım.

Çok teşekkür ederim, TYT için çalışacağım hocam ama AYT için işime yaramayacak ondan bahsetmiştim.

Sözel yapmayı düşünürsem matematiğe de gerek yok aslında, ben yine de eşit ağırlık çalışacağım yapabilirsem yaparım.

Çok teşekkür ederim, TYT için çalışacağım hocam ama AYT için işime yaramayacak ondan bahsetmiştim. Sözelden girmeyi düşünürsem matematiğe de gerek yok aslında, ben yine de eşit ağırlık çalışacağım yapabilirsem yaparım.

Tam kararı verin yoksa süreç ilerledikçe çok karışıyor kafa. Son 3 ayda alan değiştiren arkadaşım vardı. Tam kararı en kısa zamanda verin.

Tam kararı verin yoksa süreç ilerledikçe çok karışıyor kafa. Son 3 ayda alan değiştiren arkadaşım vardı. Tam kararı en kısa zamanda verin.

Benim şu an olduğun lisede alan yok hocam, Anadolu lisesine nakil aldırmak istiyorum ama ilk tercihim kabul olmadı. Anadolu lisesi için lazım olacak.

Bölüm ve meslek olarak da kararsızım, onu konu açsam daha iyi olur.

@Testo Unit hocam, bu matematikle benim sorunum ne ya? Yardım edin, ne olur?..

Açtım VDD 3D yayınları Matematik, Eyüb B. İle ilk sayfadan başladım ama işlem önceliğinden sonrası yok bende. İlk örnek öyle böyle tamam diyeyim ama 2. ve 3. ne öyle? GRAM BİR ŞEY ANLAMADIM. Neyi neden ters çevirdi? Neden -1 var diye tersini yazdı? Neden payda eşitlerken ilk kesiri de eşitlemedi falan? Kafayı yemek üzereyim.

Acaba "Antrenmanlarla Matematik", "Sıfırdan Matematik" kitapları daha mı kolaydır? Gideceğim, açacağım Türkçe paragraf, sayfa sayfa okuyacağım, rahatlayacağım, matematik yapmayınca ders çalışasım falan kalmıyor. Sosyal'i var, Fen bilimleri ve edebiyatı var ne güzel dersler yahu 😭

Acaba "antrenmanlarla matematik", "sıfırdan matematik" kitapları daha mı kolaydır? Gideceğim, açacağım Türkçe paragraf, sayfa sayfa okuyacağım, rahatlayacağım, matematik yapmayınca ders çalışasım falan kalmıyor. Sosyal'i var, fen bilimleri ve edebiyatı var ne güzel dersler yahu 😭

Öyle bir dene bakalım. 0'dan temel atma kampı izle sonra zora geçeriz.

@Testo unit hocam, bu matematikle benim sorunum ne ya? Yardım edin, ne olur?

Açtım vdd 3D yayınları matematik, eyüb b. İle ilk sayfadan başladım ama işlem önceliğinden sonrası yok bende. İlk örnek öyle böyle tamam diyeyim ama 2. ve 3. ne öyle? Gram bir şey anlamadım. Neyi neden ters çevirdi? Neden -1 var diye tersini yazdı? Neden payda eşitlerken ilk kesiri de eşitlemedi falan? Kafayı yemek üzereyim.

Sen mental olarak şartlamıssın kendini. Daha dur nöronlar yeni yeni bağlantı kuruyor matematikle alakalı. Anlama kapasiten çalıştıkça artacaktır. Ancak o kapasite artana kadar basit şeylerden başlamak lazım.

Yapamıyorum değil nasıl yaparım de.

@Testo Unit merhaba hocam tekrardan, sosyal bilimler TYT için soru bankası öneriniz var mı? Konu anlatımı olmadan çözebilirim diye düşünüyorum varsa karışık oda olur. TYT kaynaklarım hazır bir tek sosyal bilimler eksik.

@Testo Unit merhaba hocam tekrardan, sosyal bilimler TYT için soru bankası öneriniz var mı? Konu anlatımı olmadan çözebilirim diye düşünüyorum varsa karışık oda olur. TYT kaynaklarım hazır bir tek sosyal bilimler eksik.

Gerek yok sayısal seçersen.

Videoları izle sonra deneme spamla. Ki sosyal için çok erken öbür dersleri oturt sonra başlarsın sosyale.