Hangisini önerirsiniz hocam? Şuan Rüştü hocanın temel atma kampına başladım ama sözele çok ağırlık veriyorum. Matematik nadir bakıyorum yapamadığım için ama bakarsam kampını izlerim çözdüklerini deftere yazıyorum. Kolaylık olur ama daha iyisi var mı? Siz daha iyi bilirsiniz bence.
Hangisini önerirsiniz hocam? Şu an rüştü hocanın temel atma kampına başladım ama sözele çok ağırlık veriyorum. Matematik nadir bakıyorum yapamadığım için ama bakarsam kampını izlerim çözdüklerini deftere yazıyorum. Kolaylık olur ama daha iyisi var mı? Siz daha iyi bilirsiniz bence.
Fazlasıyla sıfır hem de, mesela rehber matematik 0'dan matematik kampını izlediğimde toplama çıkartma konusunda yeni öğrenmiştim bazı şeyleri, anladım ama ne anlattığını. Sizce ne almalıyım?
Sosyal için öneriniz var mı? Çıkmış sorular kitabı var mesela, apotemi falan mı önerirsiniz Bilgi Sarmal? Ben hocama sorduğumda çıkmış sorular daha iyi olur, yanlış şıkları da gözden geçir AYT için bilgi sorar daha çok not et demişti.
Ama ben hepsini izlemedim ki, rehber matematik izledim sadece 1 videosu bile bitmedi henüz, eğlenceli ve anlaşılır geldi. Ciddi ve sadece derse abanan hocaları pek sevemiyorum şahsen, arada gülüp eğlenip ama anlaşılır anlatması daha iyi olur. Aktif matematiğin video çözüm hocası çok ciddi geldi bana mesela.