Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Miray, ortibal ve Bilgi Sarmal gidiyorum, miray kolay olan olması gerektiği halde tek onda zorlanıyorum. Çok ayrıntılı soruyor. Bu kadar ayrıntıya gerek var mı? Bu ayrıntılı sorulardan not tutayım mı?
Mol kavramı, kanunlar ve asit bazlar için evet gerekli. AYT'de işinize yarar bunlar.
seeraddar
Yetkin
Bu 3 konu için gerekli değil mi?Mol kavramı, kanunlar ve asit bazlar için evet gerekli. AYT'de işinize yarar bunlar.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Atlamadıysam evet. Ayt'nin temelleri zaten bunlar.
Bu üç konunun dışında diğer konulara da biraz fazla önem vermeniz lazım. TYT Kimya zor.
SF26
Üstün
AYT için iş yapabilir ayrıntı ama TYT'de o kadar gerekli değil.Miray, Ortibal ve Bilgi Sarmal gidiyorum, Miray kolay olan olması gerektiği halde tek onda zorlanıyorum. Çok ayrıntılı soruyor. Bu kadar ayrıntıya gerek var mı? Bu ayrıntılı sorulardan not tutayım mı?
seeraddar
Yetkin
Bu üç konunun dışında diğer konulara da biraz fazla önem vermeniz lazım. TYT kimya zor.
Benim için kimyanın sembolik dili sıkıntı şu an. Hiç kimya çalışmadım lisede.
Düzenli konuları şimdi başlayarak telafi edebilirsin.Benim için kimyanın sembolik dili sıkıntı şu an. Hiç kimya çalışmadım lisede.
seeraddar
Yetkin
Başladım kaldı 30 videom tyt bitmesine. Görkem şahinle ilerliyorum.Düzenli konuları şimdi başlayarak telafi edebilirsin.
Başladım kaldı 30 videom TYT bitmesine. Görkem Şahin'le ilerliyorum.
Devam edin bırakmayın size güveniyorum.