Detaylar
Kim cevapladı?SF26
Üstün
Zor seviyeden bir kaynakla daha tarasan iyi olur, ilaç kolay ve 345'ün üst seviye soruları hiç de üst seviye değil.Merhaba. 345 ve İlaç var soru bankası olarak. Hangisini önce çözmem lazım? Bunlar yeterli mi? Ayrıca konu anlatım kitabı olarak Mert Hoca'dan ilerlemeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Barış/Metin gibi bir baba kaynakla 3'le.
Paralel git. Mert,İlaç,345.Merhaba. 345 ve İlaç var soru bankası olarak. Hangisini önce çözmem lazım? Bunlar yeterli mi? Ayrıca konu anlatım kitabı olarak Mert Hoca'dan ilerlemeyi düşünüyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Winner
Üstün
Hocam Mertin soru bankası bayağı zorluyor ama. 0'dan baslamak istiyorum.
Zor seviyeden bir kaynakla daha tarasan iyi olur, ilaç kolay ve 345'ün üst seviye soruları hiç de üst seviye değil.
Bence İlaç derken temel seviye olan Matematiğin ilacından bahsetmişZor seviyeden bir kaynakla daha tarasan iyi olur, ilaç kolay ve 345'ün üst seviye soruları hiç de üst seviye değil.
Winner
Üstün
İlaç yerine Eyüp TYT alsam? Seviyesi orta olacakmış hocanın dediğine göre.Zor seviyeden bir kaynakla daha tarasan iyi olur, ilaç kolay ve 345'ün üst seviye soruları hiç de üst seviye değil.
Aynen hocam o.Bence İlaç derken temel seviye olan Matematiğin ilacından bahsetmiş
Hocam mertin soru bankası bayağı zorluyor ama. 0'dan baslamak istiyorum.
Zor değil, temelin düzgün değil mi? Her bir testte kaç yanlış var?
Winner
Üstün
2025 TYT yani gerçek sınavda 15 doğru 3 yanlış yaptım maalesef.Zor değil, temelin düzgün değil mi? Her bir testte kaç yanlış var?
2025 TYT yani gerçek sınavda 15 doğru 3 yanlış yaptım maalesef.
TYT girmedim bilemiyorum. Ben de Mert hocayı çözüyorum, yarısı bitti. Her bir konu için soru bankasında test oluyor Mert hocanın. O testlerden kaç yanlış, kaç boş, kaç doğru yapıyorsun ortalama? Bunu söyleyebilir misin?
Winner
Üstün
345 ve ilaç var sadece şu an.TYT girmedim bilemiyorum. Ben de Mert hocayı çözüyorum, yarısı bitti. Her bir konu için soru bankasında test oluyor Mert hocanın. O testlerden kaç yanlış, kaç boş, kaç doğru yapıyorsun ortalama? Bunu söyleyebilir misin?