İlaç çözebilirsin işlem yeteneğin yoksa alıştırırsın kendini. Sıkılırsan daha üst kaynaklara geçersin.
Detaylar
Kim cevapladı?seeraddar
Yetkin
Mert Hocanın soru bankası gayet iyi bir soru bankası. Tam ayarında bana sorarsanız. Eğer temelin varsa hem video ders kitabını hem soru bankasını al, birlikte götür. Sorulara gelirsek, sorular o kadar zor değil. Sadece her konu/ünitenin sonunda "Efşinado" testleri oluyor. O Efşinado testleri zor. Tabii konunun içinde de ara sıra ÖSYM'nin bir iki tık üzeri seviyesinde zorlukta sorular oluyor. Ama öyle çok zor denebilecek bir soru bankası değil. Bence tam ayarında. 3-4-5'i bilmiyorum, ben kullanmadım ama 3-4-5 yerine şu şekilde yapabilirsin: Mert Hoca'nın video ders kitabı, ardından soru bankası, daha sonra İlaç (veya İlaç'ın ardından soru bankası). Ondan sonra da gidip zor bir yayın alabilirsin, 3D gibi. Ben 3D çözüyorum, gayet güzel. Bunların sonunda her ünite ya da konu bitiminde, ben 3D'den orayı tekrar çözüyorum.
Winner
Üstün
Hocam temelim ne durumda diye bakacağım ilk önce. Sonra belki Mert Hoca'nın SB üstüne bir tık daha zor kitap alırım.Mert Hocanın soru bankası gayet iyi bir soru bankası. Tam ayarında bana sorarsanız. Eğer temelin varsa hem video ders kitabını hem soru bankasını al, birlikte götür. Sorulara gelirsek, sorular o kadar zor değil. Sadece her konu/ünitenin sonunda "Efşinado" testleri oluyor. O Efşinado testleri zor. Tabii konunun içinde de ara sıra ÖSYM'nin bir iki tık üzeri seviyesinde zorlukta sorular oluyor. Ama öyle çok zor denebilecek bir soru bankası değil. Bence tam ayarında. 3-4-5'i bilmiyorum, ben kullanmadım ama 3-4-5 yerine şu şekilde yapabilirsin: Mert Hoca'nın video ders kitabı, ardından soru bankası, daha sonra İlaç (veya İlaç'ın ardından soru bankası). Ondan sonra da gidip zor bir yayın alabilirsin, 3D gibi. Ben 3D çözüyorum, gayet güzel. Bunların sonunda her ünite ya da konu bitiminde, ben 3D'den orayı tekrar çözüyorum.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
3D vdd izle/çöz beceri temellilere geçmeden ilaç sonra 3 4 5 en son beceri temelli sorulara geç tamamdır.
seeraddar
Yetkin
Hocam temelim ne durumda diye bakacağım ilk önce. Sonra belki mert Hoca'nın sb üstüne bir tık daha zor kitap alırım.
Mert hoca sb yerine 345 de kullanabilirsin, ek masrafa gerek yok.
Hocam 15 doğru hiç fena değil, konu anlatımı için 3D VDD kullanabilirsin. Soru bankası olarak da Bilgi Sarmal veya Üç Dört Beş olabilir.