Detaylar
Kim cevapladı?Cheriel 4
Uzman
Metin veya barış öneririm eğer daha zor arıyorsan.
O kadar zor bir kaynak aramıyorum. Bilgi Sarmal'ı bitirdim ama daha fazla soru görmek için bir kaynak daha çözmek istiyorum. Daha zamanım olduğu için orijinali sona doğru bırakmak istiyorum.
Captain Skriniar 96
Üstün
3D orta, fakat ilerleyen testlerinde üste doğru kayıyor. Soru çeşitliliği bakımından 3D öneririm. Orijinali biraz daha sonlara saklayın.
Benkogambit 1
Başarılı
Bence orijinal fazlasıyla boş ve sıkıcı, acil ve 3d çözmüştüm. Acil çok marjinal kaçar 3d çözün
Cheriel 4
Uzman
Kitabın Türkçesi iyi değil diyorlar, doğru mu?Bence orijinal fazlasıyla boş ve sıkıcı, acil ve 3d çözmüştüm. Acil çok marjinal kaçar 3d çözün
Benkogambit 1
Başarılı
Hangisinin?
Cheriel 4
Uzman
3D TYT matematik soru bankası.
Benkogambit 1
Başarılı
Bazı sorıular olabilir belki ama genel anlamda sorunsuz
integralsavar 4
Çalışkan
3D’yi al. Önünde daha vakit var ama ben yine de söyleyeyim, TYT matematiğe gereğinden fazla takılma. 3D’yi bitir sonra AYT matematiğe başla. İnan bana AYT çok daha değerli. TYT’de hız ölçülüyor AYT’de bilgi. Sınavda oldu da heyecan yaptın TYT’yi çözmen çok daha stresli ve zor olur. AYT’de hem süre uzun hem sorular çoğunlukla bilgi ölçüyor.Bilgi Sarmal'ı bitirdim, şu an ne çözmem gerekiyor? 3D veya orijinal öneriliyor ama 3D orta seviye bir kaynak diyorlar. Bilgi sarmalda orta seviye bir kaynak, orijinal mi almam gerekiyor?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Turknet ile mevcut hızdan daha düşük hızlı bir pakete geçiş yapılabilir mi?
- Captain Skriniar
-
Elektronik Gigabyte X870 Aorus Elite Wi-Fi 7 Ice anakart 13.499 TL
- mortem.dll
-
-