megatronn

Üstün
Yer
Vice City
Dün Bıyıklı Matematik temel atma kampını bitirdim bugün Mert Hoca'nın kampına başladım. İlk günü izledim sonra 345'i açtım gördüğüm yerleri çözmek için. Ama ilk testten itibaren benim gördüğüm yerden hiçbir soru yok. Mikroorijinal ve acil matematiğin ilacına da baktım orada da yok. Mert Hoca ilk günde pozitif negatif sayıları işliyor ama kitaplarda böyle bir soruyla karşılaşmadım. Acaba direkt konuyu bitirip ondan sonra mı çözmem gerekiyor? Mesela kampın 5. gününe temel kavramlar konusu bitiyor oraya kadar sadece kamptan gelip ondan sonra soru bankası mı çözmeliyim? Kafam çok karıştı.

Mert hocanın kampı ile 345'in kazanımları farklı bölünmüş. Şahsi tavsiyem geöen sene mezuna kalmış birisi olarak Mert Hoca izlememen yönünde. 3D TYT VDD+Miray kullanmıştım ben, soru bankasını kendine uygun bir şey seçebilirsin de 3D VDD'yi şiddetle öneriyorum.

Mert hocanın kampı ile 345'in kazanımları farklı bölünmüş. Şahsi tavsiyem geöen sene mezuna kalmış birisi olarak mert hoca izlememen yönünde. 3D TYT vdd+miray kullanmıştım ben, soru bankasını kendine uygun bir şey seçebilirsin de 3D Vdd'yi şiddetle öneriyorum.

Hocam kitabını aldım mert hocanın ve anlatım olarak Eyüp bden daha iyi geliyor bana. Ama AYT'de kesin Eyüp b dinleyeceğim.

Hocam her gün kamptan da bir gün bitiriyorsan sanırım bazı konular yarım kalabiliyor, öyle olunca eğer soru bankasında da videolardaki gibi ayırdıysa videonun hemen ardından çöz, ayırmayıp karışık yaptıysa mecbur konu komple bittikten sonra çözersin.