kaanbey

Uzman
Selamlar, 2. kez hazırlanıyorum. Diğer dersler iyi fakat TYT mat netlerim 10-15 arası. Orijinal çözdüm, 345 çözdüm fakat netlerim artmıyor. Genel denemede 14D, 7Y sürekli bu civarlarda. Branş denemesi çözdüğümde 22 netlerdeyim fakat genel denemelerde hem uzun sürüyor, düşünmem yavaş hem de düşük netlerdeyim.

Ne yapmalıyım? Sinir olmaya başladım. Kararlıyım, bu neti ocağa kadar 30'lara çıkartmaya. Yanlış mı çalışıyorum bilmiyorum. Analiz yaptığımda kendim geri dönüyorum, sorulara dikkat hatasından çıkıyor, 20'lere yakın oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlışları hallettim, sıkıntı yok. Boş kalıyor, bazı konuları tam oturtmadım, ondan pek bakmıyorum. Boşlara dönünce hallediyorum yanlışları.
Eğer hala yanlış çıkıyorsa halletmemişsin demektir. Yanlışların sıfıra inene kadar o konularda yoğunlaş. Yanlış demek konu eksikliği demek, boş demek konuyu öğrenmemiş olmak demek.

Az mı genel deneme çözdün şu ana kadar? Genel deneme ile branş denemesindeki beynin perdormansı farklıdır. Birinde zaman yönetimi ve diğer dersleride düşünüyorsun öbüründe ise sadece o branşı düşünüyorsun. Genel deneme çözme sıklığın nedir?