Detaylar
Kim cevapladı?efe911
Gelişen
cok rahat yaparsın işini görür bi bakmissin 15-20 netlere cikmissin inan ki zor değil kendinede güven güzel tekrar et ve bol bol soru çöz çalıştigin konudanArkadaşlar, gerçekten yapamıyorum, bunalıma girdim artık. Sözel öğrencisiyim, sınavda matematikte 7-8 net yapmam gerekiyor. Bıyıklı Matematik'in 10 günde temel atma garanti kitabını bitirirsem bu seviyelere gelebilir miyim?
serhatmorgan
Uzman
7-8 neti TYT için diyorum kendin çalışarak da yaparsın. Biraz daha yüksek tut hedefi.
Valla hocam keşke öyle olsa gerçekten anlayamıyorum matematiği sozelim gerçekten cok sağlam ama matematik olmuyor7-8 neti TYT için diyorum kendin çalışarak da yaparsın. Biraz daha yüksek tut hedefi.
O zaman o kitabı alıp çözüyorum hocamcok rahat yaparsın işini görür bi bakmissin 15-20 netlere cikmissin inan ki zor değil kendinede güven güzel tekrar et ve bol bol soru çöz çalıştigin konudan
efe911
Gelişen
hocam anca donebildim aldiniz miValla hocam keşke öyle olsa gerçekten anlayamıyorum matematiği sozelim gerçekten cok sağlam ama matematik olmuyor
O zaman o kitabı alıp çözüyorum hocam