Murat07

Uzman
Arkadaşlar, gerçekten yapamıyorum, bunalıma girdim artık. Sözel öğrencisiyim, sınavda matematikte 7-8 net yapmam gerekiyor. Bıyıklı Matematik'in 10 günde temel atma garanti kitabını bitirirsem bu seviyelere gelebilir miyim?

Arkadaşlar, gerçekten yapamıyorum, bunalıma girdim artık. Sözel öğrencisiyim, sınavda matematikte 7-8 net yapmam gerekiyor. Bıyıklı Matematik'in 10 günde temel atma garanti kitabını bitirirsem bu seviyelere gelebilir miyim?
cok rahat yaparsın işini görür bi bakmissin 15-20 netlere cikmissin inan ki zor değil kendinede güven güzel tekrar et ve bol bol soru çöz çalıştigin konudan

7-8 neti TYT için diyorum kendin çalışarak da yaparsın. Biraz daha yüksek tut hedefi.
Valla hocam keşke öyle olsa gerçekten anlayamıyorum matematiği sozelim gerçekten cok sağlam ama matematik olmuyor

cok rahat yaparsın işini görür bi bakmissin 15-20 netlere cikmissin inan ki zor değil kendinede güven güzel tekrar et ve bol bol soru çöz çalıştigin konudan
O zaman o kitabı alıp çözüyorum hocam

Kaynaktan kaynağa değişir netlerin, bende bir ara 10 net üstüne çıkamıyordum şu ara değişkenlik göstermekle birlikte TYT mat netim ortalama 15 netlerde geziyor.