5707

Başarılı
Makaleler
4
TYT Matematikte ilk 12 konu halledildiğinde AYT matematikte 11 net için ek bir şey yapmam gerek mi? Problemlerden de 7 net ile TYT'de 17 nete ulaşabilirim zannediyorum. @Blackraven

TYT Matematikte ilk 12 konu halledildiğinde AYT matematikte 11 net için ek bir şey yapmam gerek mi? Problemlerden de 7 net ile TYT'de 17 nete ulaşabilirim zannediyorum. @Blackraven
TYT'de ki ilk 12 konuyu yapınca AYT'de ki ilk 12 konuya gerek kalmıyor mu tam anlamadım, sorunuzu işgal etmiş oluyorum ama tam bilmediğimden soruyorum.

O zaman yapabilme ihtimalin var. Bu süreçte çok fazla soruya bak. Yanlışlarını sürekli kontrol et. Nerede hata yaptığına bak.

TYT'nin ilk 12 konusunda her gün 1 konu ayırmayı planmlıyorum böylece birçok kaynaktan yararlanırım. Her gün problem de çözerek o taraftan da eksiğimi kapatmaya çalışacağım. İlk 12 konu dedim ancak 15 konu biter muhtemelen. 13 net diyebiliriz problemlerle de 18 olabilir. AYT tarafında fazla deneme ile gidermeye çalışacağım. Edebiyatta zaten epey denemeyle gittim. Böylece ayın 15'i gibi hedeflediğim konuları bitirebilirim. Önerin var mı?