TYT Matematikte ilk 12 konu halledildiğinde AYT matematikte 11 net için ek bir şey yapmam gerek mi? Problemlerden de 7 net ile TYT'de 17 nete ulaşabilirim zannediyorum. @Blackraven
Detaylar
Kim cevapladı?Thanos
Üstün
TYT'de ki ilk 12 konuyu yapınca AYT'de ki ilk 12 konuya gerek kalmıyor mu tam anlamadım, sorunuzu işgal etmiş oluyorum ama tam bilmediğimden soruyorum.TYT Matematikte ilk 12 konu halledildiğinde AYT matematikte 11 net için ek bir şey yapmam gerek mi? Problemlerden de 7 net ile TYT'de 17 nete ulaşabilirim zannediyorum. @Blackraven
TYT'de ki ilk 12 konuyu yapınca AYT'de ki ilk 12 konuya gerek kalmıyor mu tam anlamadım, sorunuzu işgal etmiş oluyorum ama tam bilmediğimden soruyorum.
İlk 12 konu değil soru
İtachi Uchiha
Yetkin
AYT soru kalıplarına aşina değilsen zor yaparsın.
@İtachi Uchiha, bu süreçte deneme atıp çözümlerine bakınca?
İtachi Uchiha
Yetkin
O zaman yapabilme ihtimalin var. Bu süreçte çok fazla soruya bak. Yanlışlarını sürekli kontrol et. Nerede hata yaptığına bak.@İtachi Uchiha, bu süreçte deneme atıp çözümlerine bakınca?
O zaman yapabilme ihtimalin var. Bu süreçte çok fazla soruya bak. Yanlışlarını sürekli kontrol et. Nerede hata yaptığına bak.
TYT'nin ilk 12 konusunda her gün 1 konu ayırmayı planmlıyorum böylece birçok kaynaktan yararlanırım. Her gün problem de çözerek o taraftan da eksiğimi kapatmaya çalışacağım. İlk 12 konu dedim ancak 15 konu biter muhtemelen. 13 net diyebiliriz problemlerle de 18 olabilir. AYT tarafında fazla deneme ile gidermeye çalışacağım. Edebiyatta zaten epey denemeyle gittim. Böylece ayın 15'i gibi hedeflediğim konuları bitirebilirim. Önerin var mı?
İtachi Uchiha
Yetkin
Çıkmışları kesinlikle çöz. Sona bırakma.
Konu konu ilerledikçe çözmeyi planladım hata mı?