Hedefim yoktu ama yine de kendimi denemek istiyordum, geç kaldım giremedim.
20240608_122341.webp

Hocan coğrafyada Afrika kitasiyla ilgili soru vardı onu ne yaptiniz? Ben sık olarak karstik şekilleri işaretledim. A şıkkı müslümanlıkla alakaliydi çünkü
Ben de onu işaretledim hocam. Ama emin değilim. Ama o bölgenin İslam Kültürü bölgesi olduğu kesinlikle doğru.

Ben son 15 dakikaya girmeden hemen önce çıktım. Türkçe, matematik ve sosyali yaptım. Fende maksimum 5 soru yapmaya zamanım kalmıştı.

Sebebi ana sayfada olmamasından olabilir. Konuyu saat 8'de açmıştım ama tam 13:00'da yayınlanması için ayarlamıştım.
Hocam matematikteki hangisi rasyonel olmayan gerçel sayıdır sorusunu ne yaptınız?

Sınav sırasında yanımızda ev yıkmaya başladılar. Diyeceğim çok şey var susuyorum. Girdiğim okulun bazı duvarlarının sıvaları yerlerde düşmüştü. Zaten Hatayda herkesin tramvası var. Görevliler aşırı acemiydi ve yazıları okuyamıyordu. Sinirliyim. Bu arada ev yıkımı tam olarak kaç dakika durmadı bilmiyorum ama +3 dakikaydı ve TYT sınavı sürenin yetmediği bir sınav, böyle bir sınavda -3 dakika ve dikkat eksikliği...