Winner
Üstün
AYT de böyle olursa tarihin en kötü yığılması olur.
AYT de böyle olursa tarihin en kötü yığılması olur.
En zoru felsefeydi sosyalde.Bana kolay geldi hocam. Bir tek felsefeden 1 tane bile soru çözemedim
Bi bitmedinizAYT de böyle olursa tarihin en kötü yığılması olur.
Ben de onu işaretledim hocam. Ama emin değilim. Ama o bölgenin İslam Kültürü bölgesi olduğu kesinlikle doğru.Hocan coğrafyada Afrika kitasiyla ilgili soru vardı onu ne yaptiniz? Ben sık olarak karstik şekilleri işaretledim. A şıkkı müslümanlıkla alakaliydi çünkü
Hocam matematikteki hangisi rasyonel olmayan gerçel sayıdır sorusunu ne yaptınız?Ben son 15 dakikaya girmeden hemen önce çıktım. Türkçe, matematik ve sosyali yaptım. Fende maksimum 5 soru yapmaya zamanım kalmıştı.
Sebebi ana sayfada olmamasından olabilir. Konuyu saat 8'de açmıştım ama tam 13:00'da yayınlanması için ayarlamıştım.
Ben o soruyu -1 (A şıkkı yaptım) umarım doğrudur.Ben de onu işaretledim hocam. Ama emin değilim. Ama o bölgenin İslam Kültürü bölgesi olduğu kesinlikle doğru.
Hocam matematikteki hangisi rasyonel olmayan gerçel sayıdır sorusunu ne yaptınız?
Kök 2.Hocam matematikteki hangisi rasyonel olmayan gerçel sayıdır sorusunu ne yaptınız?
O soruyu hatırlıyorum. Çok arada kaldığımdan atladım ama işaretlesem büyük ihtimalle -1 yada kök 2 seçeneğini işaretlerdim.Hocam matematikteki hangisi rasyonel olmayan gerçel sayıdır sorusunu ne yaptınız?