MrSkell

Çalışkan
(YKS 2026 tayfadanım başlıkta çıkmamış)
Başlıkta olduğu gibi 50-55 net bandındayım,
Dershaneye gidiyorum ve hedef ODTÜ bilgisayar. 5 saat etüt oluyor onun dışında ders çalışmıyorum (çünkü tembelim)
Bir şeyler değiştirmek istesem de olmuyor ve kafayı yiyeceğim artık önerilere ihtiyacım var

Branş branş kaynak ve netlerim.

Türkçe;​

-Paragraf 21 net.
0 risk ve birey fasikülü.
-Dil bilgisi 3 net.
3D ile gidiyorum.

Sosyal-6​

Matematik - 12.​

-Matematiğin İlacı ve Mert Hoca SB.

Geometri -4​

Mikro orijinal

Fizik-2​

Eis ile hız ve renk.

Kimya-3​

Eis ve Orbital.

Biyoloji-3​

Eis ve biyotik.

(Netler okyanus denemesine ait)
Plan, disiplin, ek kaynak vs. yardım ederseniz çok iyi olur

Şİmdiden herkese bol teşekkürler ve iyi Sosyaller

Son düzenleme:
Sana şöyle söyleyeyim, tabiri caizse it gibi çalışman lazım. 1 saatini boş geçirmemelisin hedefin bu kadar yüksekse.
Dershaneye gittiğini söylemişsin, hocalarının konu anlatımları sana yetiyorsa tek yapman gereken derslerden sonra kütüphaneye geçip bol bol soru çözmek. Yapamadığın soruları sürekli gidip hocalarına sor. Yok tenefüsmüş yok dinlenme zamanlarıymış hiç aldırma. Dershaneye tomarla para vermişsin o dershanenin suyunu akıtana kadar kullanman lazım. Ayrıca deneme analizlerini sürekli yap. Nerelerde eksikliğin varsa sürekli o konulara çalışıp eksikliğini kapatman lazım. Ayrıca 2 ay içerisinde TYT'yi halledip direk AYT'ye başlaman lazım. Bu yüzden sıkı çalış.

Baştan şunu söyleyeyim, sadece dershanedeki 5 saatlik çalışma yetmez, evde kendin de yavaş yavaş saatleri arttıra arttıra asılmaya başlamalısın. Konu anlatımında dershanedeki hocalar yeterli gelmiyorsa Youtube'dan destek alabilirsin. Onun dışında çözdüğün kaynaklar başlangıç için güzel. Çoğu olay AYT'de bitiyor aslında ama temeli güzel sağlamlaştırmadan hızlıca AYT'ye geçmeye çalışma, matematikte ilk 12 konu ve AYT bel kemiği fonksiyonları, fizikte optik konusu hariç diğer hepsini, kimyada hepsini (özellikle mol), biyolojide de hepsini güzel oturt. Onun dışında geometriye büyük önem ver, 20 soru azımsanacak bir soru sayısı değil, bol pratik ve zaman gerekiyor.