TYT'de net düşüşü normal midir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Winner
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 209
  • Etiketler Etiketler
    tyt

Winner

Üstün
75'i görmüştüm. Üstelik 3D'nin denemesiydi. Fakat son yapılan 345 All Star'ın denemesinde 60'a falan düştüm. Bu normal midir? Çalışmaya da devam ediyordum yani, TYT'yi salmamıştım.

Özellikle Nisan Mayıs aylarında çok normaldir. Birikmiş konular, ilk konularda unutkanlığa sebep olur. İlk başlarda 10 konuya hakimken şu an 50 konuya hakimsin. Bu yüzden yanlış yapma oranın daha yüksek. Endişelenmen gereken bir durum değil. Tekrarlarını aksatma. Nisan Mayıs ayında hala bırakmamış olmanın faydasını sınavda mutlaka göreceksin çünkü genelde öğrenciler bu dönemde "yaz geldi" havasıyla Nisan Mayıs ayları gevşedi gönül yayları eşliğinde bırakırlar. Denemeden denemeye soru kalıpları da fark ettiriyor. Pegem ile Yediiklimi bir tutamazsın mesela. Bana kalırsa Pegem ÖSYM'nin üstündedir soru bakımından ama Yediiklim çıtır çerezdir. Kendine en uygun ÖSYM formatında olan yayın evini bul. Sınava daha var bırakma.

Anormal bir durum yok, arada olabiliyor. Önemli olan bu negatif durumları önemsemeyip her şeyin üstesinden gelebilmek zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…