Cheriel

Uzman
Cevap vermeden önce dalga gecmezseniz sevinirim. Öncelikle ilk defa TYT denemesi çözüyorum ve ayrıca 0'dan başladım çalışmaya. Yaklaşık 2 ay oldu sadece paragraf ve TYT matematige çalıştım. Evet çok kötü bir net ama nasıl yükseltebilirim matematikte 0-5 aralaginda netim. Üslü sayılardayim. Baştan mi bastanmaliyim ne yapmam gerekiyor profesyonel destek mi almam gerekiyor.

Eğri oturalım doğru konuşalım netleriniz çok kötü ve 2 ay boyunca yanlış çalışmışsınız aksi takdirde netleriniz 23 olmazdı moral bozmak yok profesyonel destek almanızı öneririm YouTube'da baykuş mentörlük kopilot gibi koçlar var bunları önerebilirim fakat yine de canınızı sıkmayın bu çalışmalarınızı bir kenara atıp önünüze bakın.

Cevap vermeden önce dalga gecmezseniz sevinirim. Öncelikle ilk defa TYT denemesi çözüyorum ve ayrıca 0'dan başladım çalışmaya. Yaklaşık 2 ay oldu sadece paragraf ve TYT matematige çalıştım. Evet çok kötü bir net ama nasıl yükseltebilirim matematikte 0-5 aralaginda netim. Üslü sayılardayim. Baştan mi bastanmaliyim ne yapmam gerekiyor profesyonel destek mi almam gerekiyor.

Dostum ciddiyim forumlarda falan zaman geçirme git ders yap diğer yazdığın forumda bence gayet anlaşılır bir şekilde birçok arkadaş yazdı. Kendini sıkma diyeceğim de sen sık kendini biraz.

Berbat o halde. Bir an önce 2 3 tane deneme çözüp eksiklerinizi görüp çalışmaya başlayın ki yaptığınız netten yola çıkarak hiçbir şey bilmediğinizi söyleyebilirim. Konu dinleyerek bir an önce başlayın daha geç değil. Hedefiniz ne?
Esmer konuşmayalım lütfen.
Arkadaş her şeyde eksik. Tam olarak neyin eksiğini görüp çalışmaya başlayacak?
Paragrafta 30 soru var. Bu 30 sorudan 23'ünü doğru yapsa, geri kalanlarına hiç bakmasa, zaten 20 net yapar.
Tamamen hiçbir şey bilmiyor. Doğru yaptığı soruları da gerçekten bilerek mi yaptı, ondan da emin değilim şahsen.

Boş ver böyle devam et 23-30 net arası iyidir. İllaki bir yer tutar.