SadeceEfe

Üstün
Yer
Balıkesir
Merhaba, ben 11. sınıf EA öğrencisiyim biliyorsunuz ki 2. dönem başladı fakat ben daha TYT asal sayılar konusundayım 2. dönem özel ders alacağım amacım TYT yaza kadar kapatıp yazın geometri ve fen sosyal çalışmak sizce çok geç kaldım mı?

Merhaba, ben 11. sınıf EA öğrencisiyim biliyorsunuz ki 2. dönem başladı fakat ben daha TYT asal sayılar konusundayım 2. dönem özel ders alacağım amacım TYT yaza kadar kapatıp yazın geometri ve fen sosyal çalışmak sizce çok geç kaldım mı?

Son 2 ay sıfırdan çalışıp EA 50k yapan adam gördüm. Asla pes etme hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir yeter ki sen iste.

Geç kalmalık bir durum yok devam, bas!

Hayır, sadece 1 senede -aslında 9 ay- TYT AYT çalışıp mükemmel olmasa da iyi bir sıralama yapılabiliyor. Önünde 1.5 yıla yakın vakit var, geç değil.

Geç-erken mevzusuna takılmadan çalışmaya odaklanmak iyidir.

Son 2 ay sıfırdan çalışıp EA 50k yapan adam gördüm. Asla pes etme hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir yeter ki sen iste.

Hocam ben başlangıçı yanlış yaptım TYT çok büyük eksiğim olduğu halde trigonometri çalıştım ve sonuç hüsran oldu disiplinim aynı devam ediyor ama hedefim kadar çalışabiliyor muyum ondan emin değilim.

Sayısaldan sınava 5 ay kala çalışan arkadaşım ama 7/24 çalıştı bilkentte endüstri mühendisliği okuyor. Bende daha sınava çalışıyorum eşek gibi zamanında çalışmadığım için.

Hayır tabii ki. Daha çok zaman var. Bu arada bence kendini bu şekilde strese sokma hiçbir zaman. Geçen zaman geçti, önündeki zamanı mümkün olduğunca verimli değerlendir yeter. Yine boş geçen zamanlar olacak, kaybettiğin günler olacak, insansın çünkü. Sadece hiçbir zaman komple boşlama yeter.

Herkesin öğrenme stili ve zamanı farklılık gösterir. Youtubedan ne kadar çok öğrenci o kadar çok para mantığındaki adamların dediklerine kulak asmayın. Hiçbir şey için geç değil bu sınavlarda normal standartlarınızda çalışmaya devam edin.