fidelcastro

Uzman
Merhaba TikTok'ta oyun editörlüğü yapıyorum ve genelde tutuyor. Hobi amaçlı bir videom 600k kadar izlendi ve bugün bir mail aldım bu şekilde. Alttaki linkleri direkt sitesine giderek kontrol ettim. Linkler güvenli gibi duruyordu. Sizce bunlar dolandırıcı mı? Ve linklere normal şekilde tıklamak bir problem oluşturur mu? (gizli sekmeden açtım)

1761640294502.webp

[email protected] mail adresi bu görünüyor https://tzaudios.com/ sitede bu.Güvenli gibi ama linklere gizli sekmeden açtım bi problem teşkil eder mi acaba?
Reddit'te şöyle bir gönderi paylaşılmış. Sizinle aynı durumu yaşamış birisi. Yorumlarda da herkes aynı mesajı aldığını yazmış. Büyük ihtimalle dolandırıcı maili. Sadece linke tıkladıysanız bir şey olacağını sanmıyorum. Bilmediğiniz bir dosya indirildiyse silip virüs taraması yapabilirsiniz.

1761650608056.webp

Reddit'te şöyle bir gönderi paylaşılmış. Sizinle aynı durumu yaşamış birisi. Yorumlarda da herkes aynı mesajı aldığını yazmış. Büyük ihtimalle dolandırıcı maili. Sadece linke tıkladıysanız bir şey olacağını sanmıyorum. Bilmediğiniz bir dosya indirildiyse silip virüs taraması yapabilirsiniz.

Eki Görüntüle 196683

Yok herhangi bir login işlemi veya indirme işlemi olmadı.Teşekkür ederim.