Çözüldü Uber taksi 320 TL'lik yolculuğu 500 TL olarak faturalandırdı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ArtiAnius

Çalışkan
Bugün Uber üzerinden taksi çağırdım. Yolculuk sırasında taksimetre açık şekilde çalıştı ve varış noktasına geldiğimizde 320 TL yazıyordu. Şoför araçtan beni indirdi hallediyorum ben dedi. Ancak birkaç dakika sonra Uber uygulamasına baktığımda, sürücünün sistem üzerinden yolculuğu 500 TL olarak işlediğini gördüm. Ben bunu nasıl şikayet edip paramı geri alabilirim?

Çözüm
Hiç sorun yok.
  • Uber uygulamasına giriyorsun.
  • Etkinlik kısmına giriyorsun.
  • Son yolculuğu seçiyorsun.
    • Bunu yapmak için haritanın üstüne tıklayabilirsin.
  • Yardım altında Yolculukla ilgili yardım alın diyorsun.
  • Burada ücrete itiraz seçenekleri çıkmalı.
  • Sana uygun olanı seçip şikayeti oluşturuyorsun.
Uber uygulamasını açıp "Activity" kısmından ilgili yolculuğun üstüne tıklayın. Aşağı kaydırırsanız yardım seçenekleri çıkar. "Get ride help" seçeneğini seçin. Bu kısımdan ilerleyebilirsiniz.

Hiç sorun yok.
  • Uber uygulamasına giriyorsun.
  • Etkinlik kısmına giriyorsun.
  • Son yolculuğu seçiyorsun.
    • Bunu yapmak için haritanın üstüne tıklayabilirsin.
  • Yardım altında Yolculukla ilgili yardım alın diyorsun.
  • Burada ücrete itiraz seçenekleri çıkmalı.
  • Sana uygun olanı seçip şikayeti oluşturuyorsun.

Çözüm
Neden araçtan indiniz gibisinden herhangi bir yanıt alabilir miyim?

İnanılmaz, taksiler dolandırmaya dair her seyi deniyor. Yanlışlıkla falan mi oldu diyeceğim ama konu taksi oldu mu hiç masum düşünemiyorum artık.

Yanlışlığın imkanı yok. Fiş istedim şirkete mi yansıtacaksın dedi 600 TL yazdı fişe ( fişi tabii ki de şirkete vermeyeceğim) böyle bir saçmalık olamaz gerçekten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden araçtan indiniz gibisinden herhangi bir yanıt alabilir miyim?
Hayır. Uber zaten mesafeye bakıp hesap yapacak ve farkı sana aide edecek. Sonra da şöförün anlaşmasına son verecek muhtemelen.

Hayır. Uber zaten mesafeye bakıp hesap yapacak ve farkı sana aide edecek. Sonra da şoförün anlaşmasına son verecek muhtemelen.

Adam yolda gelirken taksimden geldiğini 700 TL'lik yere 1100 TL aldığını falan itiraf ediyordu bu arada. Yanlış yola sokmuş onu yapmış bunu yapmışmış diye bahane uyduruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…