Ubisoft & EA Kütüphanesindeki oyunların hangilerine sahip olunduğu nasıl anlaşılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan murat95
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 302
  • Etiketler Etiketler
    #ea ubisoft

murat95

Uzman
Arkadaşlar Ubisoft Connect ve EA hesabımda gözüken oyunların çoğu Epic Games, Steam, Game Pass'den gelen oyunlar, bazıları ise benim Ubisoft üzerinden aldıklarım.

Game Pass'den gelen oyunları nasıl anlarım? Epic Games indirimlerinden alacağım ancak oyunu daha önce başka yerde aldım mı almadım mı emin olamıyorum.

Ubisoft arayüzü berbat. Yardımcı olabilecek var mı? Platformlar arası bağlantıyı kestim işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Ubisoft Connect ve EA hesabımda gözüken oyunların çoğu Epic Games, Steam, Game Pass'den gelen oyunlar, bazıları ise benim Ubisoft üzerinden aldıklarım.

Game Pass'den gelen oyunları nasıl anlarım? Epic Games indirimlerinden alacağım ancak oyunu daha önce başka yerde aldım mı almadım mı emin olamıyorum.

Ubisoft arayüzü berbat. Yardımcı olabilecek var mı? Platformlar arası bağlantıyı kestim işe yaramadı.
EA kütüphanesinde Game Pass ile gelen oyunlar EA Play etiketine sahip oluyorlar. Ubisoft Connect'te Game Pass ile alakalı bir etiket göremedim.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt