Ubisoft Connect Ubisoft Store indirimleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 29591
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 338
  • Etiketler Etiketler
    store ubisoft

29591

Becerikli
Makaleler
2
Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, hocam daha önce 2 saat falan Assassin's Creed 2 oynadım ve çok güzeldi. Bitmedi sadece başlamıştım, daha önce hiç AAA oyunlarından oynamadım diyebilirim ben hep nostaljiciyim. Ne almamı önerirsiniz? Watch Dogs 1'i sevmedim ama 2'yi alacağım sanırım AC oyunlarından hangisi olsun?

Far Cry 2-3-4-5 ve Primal var. 3 ve 4'ün aşığıyım geri kalan oyunları almaya gerek var mı? Mutlaka al dediğiniz nedir?

Watch Dogs 2 serinin en iyi oyunu. Hatta Ubisoft'un en iyi işlerinden biri bence. Kesinlikle al.

Watch Dogs'u 4-5 defa tüm DLC'ler ile bitiren, 100'de 100 yapan biri olarak söylemeliyim ki oyun harika. Birinci oyuna da ayrı bayılıyorum. 1'e de tekrar şans verin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
@ircoas @Michael MYERS teşekkürler, diğer oyunlar fiyatına değer mi? Assassin's Creed, Far Cry vs. başka platformdan da olur. Daha çok nostalji severim.

@ircoas @Michael MYERS teşekkürler, diğer oyunlar fiyatına değer mi? Assassin's Creed, Far Cry vs. başka platformdan da olur. Daha çok nostalji severim.
Ben Far Cry sevemedim Assassins Creed'de de 2 iyidir. Odyssey ve Origins iyidir. Shadows'a 30 dakika katlanamadım 56 dolar veripte. Hayatımda verdiğim en gereksiz 2000 liraydı. Crew Motorfest alın direkt.

Far Cry serisinde; New Dawn ve Primal dışındaki oyunları uzun aralarla oynarsanız, pek de sıkacak oyunlar değiller çünkü Ubisoft'un Far Cry 3'te yaptığı harika temeller üzerine kurulmuş oyunlar. Ben 3'ten sonraki tüm Far Cry serisini sıkılarak oynasam da bıkamıyorum çünkü bu temeller hâlâ daha çok sağlam.

Far Cry'ın oynamadığınız oyunları varsa onları oynayıp bitirebilirsiniz, yoksa sıfırdan başlayacaklara önerim Far Cry 3, 5, 6 ve 6'nın DLC'leri olur.

Assassin's Creed olarak yeni oyunlardan Mirage ve Odyssey'i, eski oyunlarından ise 2, Brotherhoods, 4, Rogue ve Syndicate'i öneririm.

Watch Dogs serisi olarak direkt ilk 2 oyunu DLC'leri ile beraber alıp oynayın, pişman olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…