Doğru hocam, YouTube'da ilk birkaç zaman uyarılar çıkıyordu ama sonraları denediğimde hiç uyarı vermemeye başladı. Bu arada Google Chrome Manifest V3'e geçtiği için uBlock Origin kullanılamıyormuş. Geliştiriciler uBlock Origin'i de Manifest V3'e uyumlu hale getirebilirler mi?
Zaten uBlock Origin Lite'ı bunun için çıkardılar. Düz uBlock Origin'i MV3 yapmaya gerek yok. Çünkü Chrome dışındaki tarayıcılarda sorunsuz çalışmaya devam ediyor. uBlock Origin Lite belki ileride biraz daha geliştirilir.

Algılasın yani, sorun yok :D Normal uBlock Origin eklentisinde de algılıyordu bu site. Hatta Brave'in gömülü reklam engelleyicisini de algılıyor. Kapsamlıya almayı öneririm ben en iyi şekilde engellemesi için. Filtre listelerinde de "AdGuard URL Tracking Protection" ve "Block Outsider Intrusion into LAN" ayarlarının açılmasını tavsiye ederim.

Ek olarak çerezleri kabul et gibi bildirimleri görmek istemiyorsanız, Rahatsız ediciler kısmında "EasyList/uBO – Cookie Notices" ayarını açmanızı öneririm.

uBlock Origin Lite'ı algılamıyor idealde. Böylece birçok site reklam engelleyicinizi kapatın uyarısı vermiyor. Reklam engelleme düzeyi de gayet yeterli.

Ekran görüntüsü 2025-03-04 121412.webp

Ekran görüntüsü 2025-03-04 121521.webp

Merhaba,

Bildiğiniz gibi Google Chrome, uBlock Origin için desteğini kesti. Ben de tarayıcı değiştirmek istemediğimden uBlock Origin Lite eklentisini kurdum. Kurduğumda direkt bu sayfa açıldı:

Eki Görüntüle 129758
Eki Görüntüle 129759

Buradan herhangi bir ayar yapmam gerekiyor mu?

Filtreleme modunu ideale alıp, filtre listesinde ki diğer kısmında ki listeleri de açık şeklinde kullanıyorum ben. Rahatsız edicileri açmana gerek yok.