Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErdemK

Yetkin
Windows'ta yaşadığım birkaç sorundan dolayı bugün temiz kurulum yaptım. Herhangi bir sorun yok şu an fakat şu an bu sorunla daha öncede karşılaşmıştım kendimce bir takım çözüm üretip çok dert etmemiştim, şimdi tekrar aynısı olunca danışmak istedim. Tarayıcı olarak Brave kullanırım ve AdBlock olarak da uBlock Origin kullanıyorum. Görsel olarak aşagıya örnek bırakıyorum bazı siteler uBlock Origin site içeriklerini, görsellerinin yüklenmesini engelliyor. O sayfa için devre dışı bırakınca her şey normala dönüyor. Ben ürettiğim çözüm uBlock kontrol panelinden "güvenilen siteler"e tek tek o sayfanın URL'sini eklemek. Her karşılaştığım siteyi burayı ekleyip durmak yerine bunun daha basit yöntemi var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    Screenshot_1.webp
    104 KB · Görüntüleme: 117
  • Screenshot_2.webp
    Screenshot_2.webp
    44 KB · Görüntüleme: 111
  • Screenshot_3.webp
    Screenshot_3.webp
    131,8 KB · Görüntüleme: 106
Çözüm
JS ile görsel eklersen böyle olur. GitHub'da belirttim, düzeltirler. O zamana kadar şu filtreyi ekleyebilirsiniz.

Kod:
@@||images.hepsiburada.net/assets/tools/onetrust/onetrust-autoblock-head.v10.js$script,domain=www.hepsiburada.com
Windows'ta yaşadığım birkaç sorundan dolayı bugün temiz kurulum yaptım. Herhangi bir sorun yok şu an fakat şu an bu sorunla daha öncede karşılaşmıştım kendimce bir takım çözüm üretip çok dert etmemiştim, şimdi tekrar aynısı olunca danışmak istedim. Tarayıcı olarak Brave kullanırım ve AdBlock olarak da uBlock Origin kullanıyorum. Görsel olarak aşagıya örnek bırakıyorum bazı siteler uBlock Origin site içeriklerini, görsellerinin yüklenmesini engelliyor. O sayfa için devre dışı bırakınca her şey normala dönüyor. Ben ürettiğim çözüm uBlock kontrol panelinden "güvenilen siteler"e tek tek o sayfanın URL'sini eklemek. Her karşılaştığım siteyi burayı ekleyip durmak yerine bunun daha basit yöntemi var mı?

uBlock filtreleri güncel mi? Guncel ise eklrntiye tiklayip "bu web sitesinde bir sorun bildir" ile GitHub üzerinden issue açın geliştiriciler duzeltecektir.

@ErdemK gelisticiler su filteleri ekle dedi.
[CODE title="kod"]! https://github.com/uBlockOrigin/uAssets/blob/0515cba6fd4388682e326d00e1efb88f2bd428b5/templates/easylist-cookies.template#L8
! https://github.com/easylist/easylist/blob/151c1e5c7672cdfd28f24a73ac4665d77bedcf53/easylist_cookie/easylist_cookie_general_block.txt#L765
@@||images.hepsiburada.net/assets/tools/onetrust/onetrust-autoblock-head.v10.js$script,domain=www.hepsiburada.com[/CODE]