Oldu mu?Şu anda yan foorumda ki bir rehberi deniyorum. İşe yarayacak gibi hissediyorum.
Rehber: Linux'ta NVIDIA Driverları Nasıl Kurulur?
Selamlar dostlar size nasıl NVIDIA Sürücülerini nasıl kuracağınızı dağıtımlara göre göstereceğim. Ubuntu/Debian tabanlı: sudo apt install nvidia-driver-550 reboot Fedora tabanlı: RPM Fusion repoları: sudo dnf install https://download1.rpmfusion.org/free/fedora/rpmfusion-free-release-$(rpm -E...www.technopat.net
Detaylar
Kim cevapladı?Yükledim ve sistemi reboot yaptım ancak galiba olmadı
"nvidia-smi" yazın. Veya Nvidia X Settings programını açın.
"nvidia-smi" yazın. Veya Nvidia X Settings programını açın.
Başka dağıtım deneyin hocam. Bunda sorun var.
Yapmayın etmeyin hocam ya. Bugün saat 3'te başladım bu vakitlere kadar macOS teması için uğraştım. Şimdi ise sırf NVIDIA yüzünden olmayacak mı?
Başka dağıtımla alakası yok pek, ekran kartınız için konu açın. Nvidia kullansam daha iyi yardımcı olurdum ama Nvidia kullanmadığım için bilmiyorum pek nasıl oluyor.Yapmayın etmeyin hocam ya. Bugün saat 3'te başladım bu vakitlere kadar macOS teması için uğraştım. Şimdi ise sırf NVIDIA yüzünden olmayacak mı?
Qilin
Uzman
Ubuntu yerine cachy kde deneyin. Nvidia için kapalı kaynak sürücü ile başlatıp kurulum yapın.
Denemek istersen sudo rm /etc/apt/sources.list.d/ubuntu.sources.curtin.orig
Komutundan sonr nvidianın en güncel (Ubuntu da neyse) driver ini kurmayı dener misin?
Sonrasında nvidia-smi çıktısını paylaş.
Denemek istersen sudo rm /etc/apt/sources.list.d/ubuntu.sources.curtin.orig
Komutundan sonr nvidianın en güncel (Ubuntu da neyse) driver ini kurmayı dener misin?
Sonrasında nvidia-smi çıktısını paylaş.
Ubuntu yerine cachy KDE deneyin. NVIDIA için kapalı kaynak sürücü ile başlatıp kurulum yapın.
Hiçbir şey deneyesim kalmadı ya. En iyisi Windows 8.1'e bir de göz atalım.
Qilin
Uzman
Son kez kopyala yapıştır yapıp deneyin hocam.Hiçbir şey deneyesim kalmadı ya. En iyisi Windows 8.1'e bir de göz atalım.