Selamlar, Ubuntu kurarken bu hatayı alıyorum. Sebebi ne olabilir?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hocam hangi sürüm Ubuntu bu? 23.10 deneyin bir de hata yerine uyarı olarak düzeltildi bu 6.3 sürümü ile.
Araştırdım, wontfix olarak adanmış ve genelde Lenovo cihazlarda olan bir bugmuş. Güvenli grafikler modunda açmayı dener misiniz bakalım ne olacak.
23.10 indirildiğinde deneyeyim. Yalnız olacağını sanmıyorum. Bence sorunun tam sebebi flash disk.
Flaş bellek seçebiliyor bazen dağıtımlar. Elinizdeki en özelliksiz flaş ile falan deneyin, bende Kale'nin (kilit satan) verdiği bir flaş vardı anahtar şeklinde. Favori flaşım formatlar için, hiç bir şeyde sorun yaşatmaz var olsun23.10 indirildiğinde deneyeyim. Yalnız olacağını sanmıyorum. Bence sorunun tam sebebi flash disk.
Flaş bellek seçebiliyor bazen dağıtımlar. Elinizdeki en özelliksiz flaş ile falan deneyin, bende Kale'nin (kilit satan) verdiği bir flaş vardı anahtar şeklinde. Favori flaşım formatlar için, hiç bir şeyde sorun yaşatmaz var olsun![]()
Elimde sadece 1 tane Flash var şu anda. Almaya gidecek vaktim de yok. O yüzden bunla uğraşıyorum.
Başka yazdırıcılarla da deneyebilirsiniz, Rufus olur Ventoy olur BalenaEtcher olur. Şu güvenli grafik modunu bi deneyelim.Elimde sadece 1 tane Flash var şu anda. Almaya gidecek vaktim de yok şu anda. O yüzden bunla uğraşıyorum şu anda.
Başka yazdırıcılarla da deneyebilirsiniz, Rufus olur Ventoy olur BalenaEtcher olur. Şu güvenli grafik modunu bi deneyelim.
23.10 açılıyor şu anda. Eğer hata olursa tekrardan güvenli grafik modunda deneyeceğim.
Tamam hocam, belki ileriki kernellerde düzeltilmiş bir sorundur.23.10 açılıyor şu anda. Eğer hata olursa tekrardan güvenli grafik modunda deneyeceğim.
Jennifer
Üstün
Hocam hata değil bu cihazın kendi yazılımıyla alakalı. Kernel 6.3 ve üstü sürümlerinde düzeltildi bu.23.10 açılıyor şu anda. Eğer hata olursa tekrardan güvenli grafik modunda deneyeceğim.
Evet olay direkt olarak bu.Tamam hocam, belki ileriki kernellerde düzeltilmiş bir sorundur.
Hocam hangi sürüm Ubuntu bu? 23.10 deneyin bir de hata yerine uyarı olarak düzeltildi bu 6.3 sürümü ile.
Teşekkür ederim. Kurulumu yaptım.