Evet, direkt başlıktaki şekilde bir dağıtım arıyorum.
-Düz Ubuntu olmaz çünkü Snap var.
-Zorin OS var evet ancak çok ağır bir dağıtım GNOME standartına göre.
-Pop!_OS vardı ancak onlar da COSMIC'e geçtiler.
Adamakıllı GNOME tabanlı Snapsiz bir Ubuntu dağıtım var mı piyasada?
@Barış scripti burada paylaşamıyorum. O yüzden kendi sitemden paylaşıp link veriyorum. Cloudflare yine saldırı olarak görüyor. Eğer Cloudflare engelini aşabiliyorsan ve scripti direkt buraya verirsen daha sağlıklı olabilir.
Hasan hocamın dediği gibi kolaylıkla silebilirsiniz Snap'i. Ama direkt olmamasını isterseniz Rhino Linux vardı bir aralar bayağı konuşulmuştu. Snap yüklü gelmiyordu galiba.
Hasan hocamın dediği gibi kolaylıkla bilebilirsiniz Snap'i. Ama direkt olmamasını isterseniz Rhino Linux vardı bir aralar bayağı konuşulmuştu. Snap yüklü gelmiyordu galiba.
Snap yüklemeye çalışırken hata verir çünkü script Snap paketini banlıyor. Asıl kontrol etmemiz gereken, ne yaparken Snap kurmaya çalışıyor? Bence ona bakmalıyız.
Snap yüklemeye çalışırken hata verir çünkü script Snap paketini banlıyor. Asıl kontrol etmemiz gereken, ne yaparken Snap kurmaya çalışıyor? Bence ona bakmalıyız.
Firefox için repo ekleyen kısmı koda dâhil etmeyi unutmuşum. :') Bilgisayarım şu anda 3 VM ile yükte olduğu için kendini kullandırtmıyor. Halleder halletmez hem sayfadaki scripti güncelleyip hem de profiline yazayım, acelen yoksa uygun mu?