@yunus, teşekkürler, araştırma yapacağım. Bulunduğum şehirde pek iş imkanı olmadığı için İstanbul dışındaki her şehir kabulüm şu an için. İstanbul fazla pahalı ve kalabalık olduğu için orada yapamam diye düşünüyorum.

@yunus, teşekkürler, araştırma yapacağım. Bulunduğum şehirde pek iş imkanı olmadığı için İstanbul dışındaki her şehir kabulüm şu an için. İstanbul fazla pahalı ve kalabalık olduğu için orada yapamam diye düşünüyorum.
Şirket istanbulda olursa daha iyi olur nede olsa siz evde olacaksınız. İnternet üzerinden müşterilere yardımcı oluyorsunuz. Canlı destek ile aynı şey.

@yunus, Home Office işten bahsediyorsunuz galiba. Onlar Home Office mi oluyor?

Evet. Diş kliniklerinin hepsinde evden çalışan elemanlar mevcuttur. Kliniklerinin içerisinde patron, doktor, hemşire, müşteri temsilcisi, şoför vb. önemli kişiler yer alır. Sizin işiniz evden sadece müşterilere kliniği tanıtmak ve ikna etmek olacaktır (pazarlama gibi düşünebilirsiniz).

Teşekkür ederim. Sanki işsiz kalacakmışım gibi hissediyorum. Üç dil öğrenmek yerine acaba tıp gibi bölümlerden birisini mi okusaydım...