İngilizce bilen biri üniversite okumadan ne yapabilir?

Örgün eğitim başka uzaktan eğitim başka. Siz örgün öğretim okuyacaksınız hocam.
Teşekkürler, bildiğimiz ilk orta lise gibi yine okula gideceğiz yani değil mi? Birde Dicle Üniversitesi'nde okumak sizce iyi olur mu? Şehir dışında okuyabileceğimi pek sanmıyorum maalesef.

Teşekkürler, bildiğimiz ilk orta lise gibi yine okula gideceğiz yani değil mi? Bir de Dicle Üniversitesi'nde okumak sizce iyi olur mu? Şehir dışında okuyabileceğimi pek sanmıyorum maalesef.

Yaşadığınız şehirde okuyabilirsiniz avantajları bir hayli fazladır ancak Dicle Üniversitesi nasıldır bilmem hocam. Daha detaylı araştırmanizi öneririm.

Yaşadığınız şehirde okuyabilirsiniz avantajları bir hayli fazladır ancak Dicle Üniversitesi nasıldır bilmem hocam. Daha detaylı araştırmanizi öneririm.

Eskiden bu üniversite için "çok iyi ya, çok nitelikli, hurra!" falan deniyordu fakat sınıf hocamızın "apartman üniversitesi olum orası" demesinden sonra ve puanlarına bakmamla pek iç açıcı gelmedi. Yaşadığım şehirde kesinlikle okumayı isterim çünkü ailemle aram iyi ve bana büyük rahatlık olur ama dicle çok iyi bir üniversite değil diye biliyorum. Biraz daha bakacağım ona. Peki diyelim ki şehir dışına çıkabilme ihtimalim var (ki ben Ankara, Eskişehir'ya da Akdeniz istiyorum) sizce yaşadığım il mi yoksa şehir dışı mı?

Eskiden bu üniversite için "çok iyi ya, çok nitelikli, hurra!" falan deniyordu fakat sınıf hocamızın "apartman üniversitesi olum orası" demesinden sonra ve puanlarına bakmamla pek iç açıcı gelmedi. Yaşadığım şehirde kesinlikle okumayı isterim çünkü ailemle aram iyi ve bana büyük rahatlık olur ama dicle çok iyi bir üniversite değil diye biliyorum. Biraz daha bakacağım ona. Peki diyelim ki şehir dışına çıkabilme ihtimalim var (ki ben Ankara, Eskişehir'ya da Akdeniz istiyorum) sizce yaşadığım il mi yoksa şehir dışı mı?

Ankara ve özellikle Eskişehir'i kazanırsanız sizin için bambaşka bir tecrübe olur elbette. Eskişehir öğrenci şehridir. Kazanabilirseniz Eskişehir'de okumanızı tavsiye ederim.

Ankara ve özellikle Eskişehir'i kazanırsanız sizin için bambaşka bir tecrübe olur elbette. Eskişehir öğrenci şehridir. Kazanabilirseniz Eskişehir'de okumanızı tavsiye ederim.

Eskişehir'i bu yüzden istiyorum, bana marjinal bir şehir gibi geliyor. Umarım şehir dışına çıkabilme ihtimalim olur, ne diyeyim. Çok teşekkür ederim bu arada benimle ilgilendiğiniz için.

Eskişehir'i bu yüzden istiyorum, bana marjinal bir şehir gibi geliyor. Umarım şehir dışına çıkabilme ihtimalim olur, ne diyeyim. Çok teşekkür ederim bu arada benimle ilgilendiğiniz için.

Rica ederim önünüzde daha çok güzel günler olacak. Lise buhranından çıkacaksın emin ol. Üniversite çok güzel bir yer gidince anlayacaksın. Yeri gelir bir hoca geç kaldın diye sınıfa almazken, başka bir hoca sigarasından ikram eder. Bir sürü insanla tanışaksın yani. Kim bilir belki hayatının aşkını üniversitede bulursun.😉

Rica ederim önünüzde daha çok güzel günler olacak. Lise buhranından çıkacaksın emin ol. Üniversite çok güzel bir yer gidince anlayacaksın. Yeri gelir bir hoca geç kaldın diye sınıfa almazken, başka bir hoca sigarasından ikram eder. Bir sürü insanla tanışaksın yani. Kim bilir belki hayatının aşkını üniversitede bulursun.😉

Benim olayım aslında dersleri sevmemem ya, klasik genç sıkıntısı yani. Herkes böyle diyorsa vardır bir hikmeti diye düşünmekteyim. Tekrardan teşekkürler :D

Durumun yoksa gitme bir yere kal ailenin yanında 4 yıl dil bölümünü oku. Alternatif de Uluslararası Ticaret, Dış Ticaret, Turizm Rehberliği falan okurken İngilizce seviyen de yüksek olursa iş imkanı bulabilirsin. Çağrı merkezi de kolay değil günde 10 saat çağrı yanıtlıyorsun, fiziken ve mental olarak yorucu bence. Memurluk en mantıklı şeylerden çünkü ülkede ekmeğin en F/P olanını yiyenler onlar ama KPSS’den yüksek almak da bazen etki etmeyebiliyor. Uluslararası geçerli sınavları arkadaşlar tavsiye etmiş bu tarz şeylerle yurt dışı iş imkanı çıkar başvurursun öncelik seni sürebilirler. Kanıt demek belge demek ama senin dediğin ne kadar mantıklı ve daha kolay olsa da kusura bakma ben de 4 yıl cereme çekmiş kişiye değil de sana iş vermezdim.

Durumun yoksa gitme bir yere kal ailenin yanında 4 yıl dil bölümünü oku. Alternatif de Uluslararası Ticaret, Dış Ticaret, Turizm Rehberliği falan okurken İngilizce seviyen de yüksek olursa iş imkanı bulabilirsin. Çağrı merkezi de kolay değil günde 10 saat çağrı yanıtlıyorsun, fiziken ve mental olarak yorucu bence. Memurluk en mantıklı şeylerden çünkü ülkede ekmeğin en F/P olanını yiyenler onlar ama KPSS'den yüksek almak da bazen etki etmeyebiliyor. Uluslararası geçerli sınavları arkadaşlar tavsiye etmiş bu tarz şeylerle yurt dışı iş imkanı çıkar başvurursun öncelik seni sürebilirler. Kanıt demek belge demek ama senin dediğin ne kadar mantıklı ve daha kolay olsa da kusura bakma ben de 4 yıl cereme çekmiş kişiye değil de sana iş vermezdim.

Teşekkürler, daha karar aşamasındayım zaten. Tüm fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum. Yurt dışına çıkabilsem zaten 1 sn durmam burada.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt