Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Soru çözerek tabii ki de. Sadece seviyene uygun bir kaynakla başlaman gerek. Direkt orijinal Bilgi Sarmal gibi kaynaklara dalarsan yapamaman normal.
Winner
Üstün
Geometrinin İlacından ilerliyorum ama üçgende açıda açıortay kısmında tıkandım.Soru çözerek tabii ki de. Sadece seviyene uygun bir kaynakla başlaman gerek. Direkt orijinal Bilgi Sarmal gibi kaynaklara dalarsan yapamaman normal.
- Makaleler
- 4
Bol bol konu tekrarı ve soru çözümü şart. Hatta YouTube'a girin, matematikle alakalı güzel videolar yapan kanallar var.
Fatih Selim
Uzman
Bir sürü üçgen , bir sürü hem de. Bizim hocamız 1000 tane farklı üçgen çizdirtmişti. Atıyorum üçgen içinde üçgen farklı şekillerde falan.
Soruda her zaman dik ve yada düz gelmez görmen gerekir bu yüzden mantıklı olanı soru çözmek etkili olur ama maalesef YKS yaklaşan bir soru bankasına denk gelmedim.
Soruda her zaman dik ve yada düz gelmez görmen gerekir bu yüzden mantıklı olanı soru çözmek etkili olur ama maalesef YKS yaklaşan bir soru bankasına denk gelmedim.
Winner
Üstün
Eyüp B'den izliyorum. Video ders kitabından takip ediyorum fakat zorlanıyorum test çözerken.YouTube videolarına bak sonsuz video var. Kafana uyan, senin dilinden konuşan birilerini illaki bulacaksın. Üşenme yaz 3-5 hoca gez kesin bulursun anlayacağın hocayı.
ercan
Başarılı
Eyüp B'den izliyorum. Video ders kitabından takip ediyorum fakat zorlanıyorum test çözerken.
Diger arkadaşların da dedigi gibi bol pratik ile o iş biter. Üçgenler çok önemli halletmen gerek şimdiden işine çok yarayacak çemberde çokgende.
Yeni konular
-
-
-
3.000 TL bütçe ile Xbox Series S için kulaklık önerisi
- BronxDominician
-
-
-
-
-
Yeni mesajlar