Kapkan oynarken tüm Brava'ları sobeliyorum, biraz oyunculuk meselesi sanırım
Keşke link atsaydın.Steam'de ne zamandan beri ücretsiz bilmiyorum arkadaşlar ama ben yeni fark ettim. Daha önce oynamadığınız bir oyun ise denemenizi öneririm. Optimizasyonu çoğu oyundan daha iyi. Sorun yaşadığım ekran kartında bile ip gibi frametime veriyordu. Oynanış kısmına gelirsek ciddi bir emek ve sabır istiyor. Karakter özellikleri ve mapleri kavradıktan sonra seveceğinizi düşünüyorum. Sadece benim yaptığım gibi gidip BF1, BF6 gibi oyunlarla kıyaslamayın. Hızlı vur geç tarzı bir oyun değil, strateji ve takım oyunu ön planda. Bilginiz olsun.
Oyunu direkt Steam mağazasından ücretsiz alabiliyorsunuz.
Try hard oynamak zaten keyif vermiyor ki. Rotasyon yerini kapatan, peekleme dediğin halde dışarı çıkıp ölen tipler varken kanser olmaya hiç gerek yok. Hile konusuna gelirsek evet var yok diyemem. Fakat bu oyuna özel bir durum değil ve en azından banlanıyorlar.Arkadaşlar ben bu oyuna 2017 de başladım 8 yılımı verdim bu oyuna. 8 Yılımı konsolda geçirdim top 300 e girdiğim oldu. Son 4 aydır bilgisayarda oynuyordum fakat hilelerden gram keyif alınmıyor çok fazla hile var. Artık ben bile oynamayı bıraktım diyebilirim. 8 yıldan sonra bu oyuna ara vermek beni üzüyor ama yapacak bir şey yok. Oyun eski tadında değil eskiden beri oynayanlar ne demek istediğimi anlayacak. Yeni başlayacaklar için benim önerim hiç başlamamanız kafayı yedirtir insana. Eğer illa oynayacam diyorsanızda tavsiyem asla try hard olmamanızdır
ne yazık ki hepsi banlanmıyor geçen sezon karşıma gelip hala banlanmayan kişiler var. Eğer rp benim için önemli değil sadece rekabetçi ortam istiyorum gold plat bana yeter diyosanız keyif alabilceğiniz bir oyun ona bir şey diyemem. Önerim 5 kişi girmeniz olur tek başına asla oynancak oyun değil.Try hard oynamak zaten keyif vermiyor ki. Rotasyon yerini kapatan, peekleme dediğin halde dışarı çıkıp ölen tipler varken kanser olmaya hiç gerek yok. Hile konusuna gelirsek evet var yok diyemem. Fakat bu oyuna özel bir durum değil ve en azından banlanıyorlar.