Attım hocam.https://test.teteos.net/browser sayfasından rapor atabilir misiniz? Hemen kontrol edelim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 30 Ocak 2025
- Makaleler
- 14
Safari sürümünüz hakkında kısmında kaç gözüküyor? Şu anda gelen raporunuzu gördüm ve onu tarayıcımda simüle ediyorum.
26 olması lazım.Safari sürümünüz hakkında kısmında kaç gözüküyor? Şu anda gelen raporunuzu gördüm ve onu tarayıcımda simüle ediyorum.
Nasıl yani hocam? Simüle etmek derken?Safari sürümünüz hakkında kısmında kaç gözüküyor? Şu anda gelen raporunuzu gördüm ve onu tarayıcımda simüle ediyorum.
- Makaleler
- 14
26 olması lazım.
Ondan emin olmamız gerekiyor. Şu anda araştırma yapıyorum.
Anladığım kadarıyla, "iOS'da Safari sürümü = iOS sürümü";
Eğer ChatGPT doğru söylüyorsa, iOS kullananların neden Safari sürümünün aynı gözüktüğü belli oldu.
Emin değilim ama anladığım kadarıyla Safari, mobilde iOS sürümünü takip ediyor: https://techolay.net/sosyal/konu/ios-icin-useragent-bolumu-degistirilebilir.111859
Sanırım bu yüzden iOS ve Safari sürümlerinin aynı olduğuna dair geri bildirimler alıyorduk. @Barış @Recep Baltaş
iOS 26 düzenlemesi;
Tespit kütüphanesinde değişiklik ekliyorum:
iOS 19 iptal edilmiş olmasına rağmen bir iPhone cihaz "iOS 19" şeklinde User-Agent gönderiyor. iOS 19 sürüm bilgisi geldiğinde iOS 26 olarak düzenlenecek.
Ondan emin olmamız gerekiyor. Şu anda araştırma yapıyorum.
Gönderdiğin rapor sayesinde tarayıcım senin Safari tarayıcını taklit ediyor. Tasarladığımız sayfa, rapor gönderdiğiniz zaman tarayıcı başlıklarını not alıyor. Böylece başlıklarınıza bakıp kendi tarayıcımızın başlıklarını manuel değiştirerek testlerimizi yapabiliyoruz. Mesela ben şu anda iOS görünüyor olsam bile Apple marka bir cihazım yok.
Anladığım kadarıyla, "iOS'da Safari sürümü = iOS sürümü";
Eğer ChatGPT doğru söylüyorsa, iOS kullananların neden Safari sürümünün aynı gözüktüğü belli oldu.
Emin değilim ama anladığım kadarıyla Safari, mobilde iOS sürümünü takip ediyor: https://techolay.net/sosyal/konu/ios-icin-useragent-bolumu-degistirilebilir.111859
Sanırım bu yüzden iOS ve Safari sürümlerinin aynı olduğuna dair geri bildirimler alıyorduk. @Barış @Recep Baltaş
iOS 26 düzenlemesi;
Tespit kütüphanesinde değişiklik ekliyorum:
iOS 19 iptal edilmiş olmasına rağmen bir iPhone cihaz "iOS 19" şeklinde User-Agent gönderiyor. iOS 19 sürüm bilgisi geldiğinde iOS 26 olarak düzenlenecek.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 1
Eklenti güncellenmemiş.
- Makaleler
- 14
- Makaleler
- 3
== olması gerekmiyor mu?iOS 19 iptal edilmiş olmasına rağmen bir iPhone cihaz "iOS 19" şeklinde User-Agent gönderiyor. iOS 19 sürüm bilgisi geldiğinde iOS 26 olarak düzenlenecek.
- Makaleler
- 14
Evet öyle zaten. Tek operatör kalırsa daha "if" koşulu kontrol edilirken değişken içeriği değiştirilir. Hâliyle ekran görüntüsündeki gibi olsaydı değişken o satırda hep değişir ve "true" olarak değerlendirilirdi.
Ekran görüntüsünde hatalı kalmış. Merak etmeyin.
theusualtechnician
Başarılı
Ellerinize sağlık.